Bydlím v Braníku, což je ďolík a proto předpokládám, že tu budou problémy se signálem. Nicméně jsem slyšela nějaké zvěsti, že máte vysílač na budově Subterry. Je to pravda?
V jake ulici bydlis? Ja bydlim v ulici Pod krizkem. Mohli by jsme se propojit. Jestli vidis kostel sv. Jan Nepomucky na protejsi strane v Michli tak kontaktuj Petra, (phdu8648)
Na Subtere CZ Free nic nema a zrejme asi nebude ;-:
update by ptak: smazanej mai na phru8648 na jeho request
To je skvely, ted zrovna nejsem v Praze, ale jestli necloni starobinec ci co to je vedle Plusu tak na sebe mame primou viditelnost. Jesli Petr zaridi tu hajenku ( coz je prist. bod vedle kostela )tak uz v puli srpna bychom mohli byt pripojeni do CZFree. Napis Petrovy a on ti zdeli detaily.
Ten kostelik je v Malé Chuchli a vedle ni je hajenka, kde pry bude umisten AP.
>Jestli vidis ten kostelik, tak vidis s pravdepodobnosti 99% i hajenku, presneji receno vidis prostor nad jeji strechou. Hajenka je obklopena stromy, takze ze severniho smeru neni videt. Kdyz se ale kouknes na mapu, uvidis na sever od kostelika (sv. Jan Nepomucky) stavbu uprostred lesa, to je ono.
Michle je muj preklep
To zni bezvadne. Ja mam sice okna na druhou stranu, ale jsem pod strechou, takze by se s tim dalo neco delat ne? Ted jsem zrovna sluzebne v Haagu, ale 30.7. se vracim, tase do toho hned pustim.
Zdravim,tak jsem to konecne nasel. Zajimalo by me jestli se da pripojit z ulice Vekova na P4-Branik. Je to ulice nad Branickým pivovorem. Vlastnim vsechny HW prostredky pro navazani spojeni.(dokonce i Linuxovy server-funkcni).
Diky za odpoved. Laxxman
To fakt nevim, mas zaregistrovanej potencialni bod na mape pripojnych bodu? Pokud ne, udelej to. Zjisti si kdo je kolem tebe zaregistrovanej do nejaky rozumny vzdalenosti. Pak jim napis a uvidis, co se da delat.
Ja (node id: 369) jsem to takhle ted rozjel, tak uvidim, jak dopadnu.
Nazdar vespolek, jsme tesne pred spustenim bodu na Zbraslavi. Nevidite nekdo na nas?
Na mape je to bod ZAP-01, jsou tam fotky viditelnosti.
Pokud ano, poslete mi PM, pls.
-chris-
psal jsem to do novyho threadu - koukni se jestli vidis na muj panelak nebo na neco okolo, neni problem to dat trochu jinam... afaik to na tebe dosahne
Laxxman>Vidis na cast Branika Pod zelenym Pruhem? Na mape mam zanesenej node pod jmenem Poma. Bydlim v ulici Pod krizkem a mohl bych na tebe videt, pokud necloni stromy.