tak konecne nekdo hodil nejaky termin. To je dobre. Bohuzel v 17.00 je pro me brzo, muzu nejdrive tak v 17.45, jeste lepe v 18.00.
Nevadi, tak holt prijdu pozdeji. Jen dejte vedet, kde to tedy nakonec bude :-))
Já si myslim, že je nás tu tak málo proto, že se vše odehrává v rovině teoretické. Až rozběhnem funkční NOD tady na kopci, tak se to určitě změní (já v to doufám).
jo ten nod by tomu tak pomohl.Tak teda ta schůzka je plánovaná asi na ten čtvrtek mezi 17-18 ?u jbobace na zahradě??spíš bych se taky přikládal k tomu 18hodině nevim kdy se dostanu z brigády :(
Zdravim, dnesni navstevou u Deu a zbeznou optickou ;-) kontrolou jsem zjistil, ze mi k nemu stini krome budovy skoly i vzrostly strom na Sklace. Proto bych se rad pripojil k vasi seslosti, nebot z bakulaku je videt primo nase strecha (node hopik). Prave nyni budujeme barakovou LANku a ja jsem si vzal na starost nasledne pripojeni k iNetu ;-). Pokud tedy nebudete proti dostavim se take na tech 18:00. Diky a tesim se.
Můj pohled:Schůze u jbohace byla velmi ůčelná a i pružná.Všici jmse se shocli že se AP v této oblasti je velmi důležité a že vybudování musí proběhnout nejpozděj do měsíce,aby se mohlo začít proměřovat a speklulovat dál.Jen škoda že se nedostavili lidi z první(nejbližšího okolí jbohače) s kterýma se počítalo:(aby se domluvili podrobnější podklady...
Takže už se všici těšíme na AP.
Dark Art