Nevíte někdo, jak je to s připojením v Čakovicích?? Rád bych byl dalším "bodem na mapě připojení", ale nevím jak moc veliký signál bych měl...Byli totiž u nás odborníci a měřili nám signál pro zřízení komerčního připojení a suše mi oznámili, že u nás signál není:-(( Avšak na mapě bodů je bod z internetem vudálen od nás cca 500m vzdušnou čarou....Prosím poraďte a? už můžu zahodit ten neš?astnej dial-up!!!!
HI .. please .. vi nekdo jak se pripojit z Cakovic ...
Vidim signal ze dvou AP na nejvyssi budove a jinak nic (asi budou komercni wi-fi)...
Diky za info ........... R.
Pokud nekdo z vas dvou vidi na node BratrK v Letnanech, tak muze rovnou beyet do obchodu pro kartu a pripojit se.
Ja to stesti nemam, takze se pripojim az pres nejakou retranslaci...
No jasny ja do toho pudu hned ale do cakovic se teprve budu stehovat ,jak se tam stavy ta nastavba tak uplne nahore budu bydlet ale asi az v razi ,mozna driv,tak pak urcite neco budem realizovat ;-) no i kdyz tam nejsou moc dobry podminky ...
Zdravím všechny. Jelikož jsem zjistil, že čakovická oblast je na tom dost prabídně, co se týče AP, rozhodl jsem se nadhodit toto téma k diskusi. Nějaké neaktivní nody jsou v monitoru zanesené, takže v zájmu o připojení asi nebudu sám. Já přímo jsem z Třeboradic (nod Xeus), konec světa sice, ale ne snad mrtvý, takže se ozvěte, pokusíme se dát něco dohromady. Čau.