A ty tistaky, budou se objednavat nejak hromadne nebo si je budu muset udelat sam? Nejsem zadnej elektronickej mag, umim tak maximalne pajet podle schematu ne desticku . Jde mi jen o to sehnat soucastky ktery se blbe schanej a mit desticky, zbytek soucastek si sezenu a napaim to taky. Ale pokud by byla moznost to nekde nechat vyrobit hotovy jen kdyz dodam soucastky a tistaky tak by to bylo uplne nejlepsi. Mechaniku si udelam v pohode sam
Zdravim.
Jestli chcete, tak ja do Hanoveru zajedu (pokud se jedna skutecne o nakup od TOPAS, kde jsem ziskal od nich cenu 10.80 za kus)- jsem z Liberce a do Nemecka to mam nejblize. Sice to vyjde cenove nastejno jako postovne, ale pokud to propasuju, tak nebude DPH. Lado prosimte vyjadri se k tomu.
Mame velkej problem s laserama, je to v prdeli, ale ukazuje se, ze ten co jsme chteli objednat (sanyo) ma zrejme malou zivotnost. Nikde jsem sice nenasel datasheet, ale RaStr se to nekde docetl. Takze zatim rusim objednavku, dam vedet jakmile bude neco noveho.
A mam k tomuto jeste dotaz > Jake lasery chcete vsichni pouzivat? Prece do toho nebudete davat ty lasery z GM, nebo od rakosu? Nemam nic proti vlnove delce, ale slysel jsem, ze to vydrzi pul roku a konec ... To chcete kazdejch pul roku menit laser? Myslim, ze pripada v uvahu pouze nejakej s MTTF okolo 100 000 hodin.
hodili by se me moc dva spoje do Prerova, Wi-Fi je uz tady silene zarusene a tak by se nam na propojeni s par znamima hodilo neco takoveho. Pokud by me to vyslo tak kolem 12 tisic za spoj tak by to bylo super. Staci rici kam poslat penize a prispeji na ty svaby.
Chtel bych vedet povrchovou upravu kontaktu, jestli je tam cin, tak to neberu.
Ty integrovany 10MBit trafa se zasuvkou, co jsem mel na vyzkouseni, byly jen pocinovany a peknej smejd...