johanka
Big Sister
|
Moje intimni problemy :) |
Příspěvek č. 440 |
Ahoj,
co se tyce drhnuti, to same jsem tu popisovala jiz nekolikrat Jinak ale dneska rano to jelo .
Zajimalo by me, proc je casto uhnilej (jako totalne) spoj orgj-kobylky, muze za to orgj, nebo kobylky? Ze mi to tak jako nechutne casto routuje pres jabloneckou, i kdyz vetsinou za to muze muj uhnilej spoj na orgje.
Moje hniti na orgje: nevim, co se to deje, ale deje se to posledni tyden - dva, a to dosti casto. Muj wifimon je na orgjovi zasekly, ukaze nejakou nizkou konstantu a hw adresu 44:44:44..., proste jako kdyby nezil, ze se nedopingnu (primo, ne oklikou) je asi zrejme. Orgj nicmene zije a kdyz si tam vlezu oklikou, ukazuje ode me dost slusny signal, akorat tam ma jen hw adresu, nikoli IP, proste jevim se mu jako zasekly klient. iwpriv wlan1 reset N nepomuze, wlan1 down a up taky ne, rmmod hostap (po vsech wlanX down) se nemuze povest, ze je jako v uzivani, takze pomuze akorat reboot. Nejak netusim, cim by to melo bejt, protoze u sebe jsem ani omylem nic nemenila. Mate nekdo podobny problem? Co s nim?
Pro vlada-strizkov: Dalsi problem je, ze jak jsem dneska brala z routeru na pujceni kamaradovi wifinu + ten svuj gaucovej trychtejr, tak mu nejak upad kabel Nevim, jak byl pridelanej, ale mam z toho pocit, ze akorat tou smrstovaci buzirkou Jestli bylo pribastleny to opleteni kabelu k ty matce, tak to je asi horsi :( a bude to chtit predelat, to asi bude chtit kazdopadne. Prosim prosim Vladu, aby si na me nekdy udelal cas, fatalni to neni, predpokladam, ze to nejak pojede, a spoj na orgje mam, ale casem by to asi chtelo. Ted tu o vikendu nejsem (a trychtejr u me taky ne) a pak se kdyztak domluvime...diky predem.
No, to by bylo snad asi vse
|