Ty jo, ty si platíš vlastní doménu??? Kolik to stojí???
Jak sem se tak koukal, tak máš ty bedny od Geniusu... jak hrajou??? Má cenu si je kupovat???.... třepou aspon s voknama??
Jeste jedna vec: co takhle pouziti rozbocovace anteny pro soucasne pripojeni dvou anten, pokud by to vyzadovala situace?
Kabely od rozbocovace musi byt stejne dlouhe a ztrata by mela udajne byt asi 3dB, coz na lokalni podminky neni tak mnoho.
Jen ted nevim, jestli muze karta byt v rezimu AP a pritom pripojena na jine AP, pokud by se melo skombinovat pripojeni pres jedinou kartu/HWAP.
Taky o tom předběžně přemýšlím - jak udělat všesměrovou anténu ze dvou štěrbinovek. Ale na Smržice by měla stačit jedna všesměrovka Omni - ta co mám na italské. Kolik mají Smržice v průměru? 1km ? 2km - víc asi ne. A kdo tu anténu neuvidí, tak mu na větší vzdálenost nepomůže ani svěcená
radekpv
Něco pro zasmání - tak od sebe z italské nevidím (radiově) na bod ONE. Až jsem na střeše přešel k prosřední budce, tak jsem chytl signal i na XI325H v notebooku - 3.6 km.
nevíte někdo, jak proscanovat v linuxu dostupné AP - nejak pomocí iwlist, iwspy ...? bez grafiky, v textové konzoli.
Nějak jsem zmaten
Asi před týdnem jsem zprovoznil připojení přes infos.cz.Bydlím na náměstí v Prostějově.Od AP na sídlišti je to asi 500 m.Použil jsem anténu MMDS síto,i když si myslím že bystačil i quad.Ale jistota je jistota že. Nicméně kdyby měl někdo nějaké dotazy ohledně připojení,kldině se ptejte.