Hms hezka nabidka, ale jedna se o komercni firmu. Nasim cilem je zpristupnit net za co nejmensi peniz a bez jakehokoliv omezeni, at uz datove, tak i rychlostni.
Nebudu tady psat, jake jsou podminky pripojeni na nasi sit, ale cenu muzu naznacit. 350,- Kc mesicne za neomezeny pristup, rychlost takova, jaka je v soucastnosti celkova propustnost site. Tedy ted max. do 512kbps, po 10.7. 2048 kbps. Nic vice nez jen to, ze se o tuto rychlost a jeji cenu delime rovnym dilem. Tedy zadne navyseni ceny ci jine aktivity na vlastnim pisecku.
Chtěl jsem se zeptat, má někdo připojený z Kladna přímou viditelnost na Vinařice ? Jelikož od října nastupuju na VŠ, tak pro mě zřejmě bude dialup neúnosný (shánění studijních informací).
Díky za případné odpovědi
Ve Vinaricich jsme byli merit signal, jeste pred tim, nez byla postavena Vodarenska od Simy. Telefon na nej je 776/224427. On ma primou viditelnost na Vodarenskou. S nim se domluv a neco vybudujem.
O tom měření signálu nevím, ale signál jsem na vnitřní!!! anténu svého notebooku naměřil na křižovatce mezi Stehelčevsí a Buštěhradem (u sjezdu z dálnice). Myslím podle toho výhledu tam, že jestli vidíte školu, tak musíte vidět i vodojem a jestli vidíte vodojem, tak možná vidíte i mne, jen to nevíte...