Takze celkem to vypada na 30kusu, coz v zadnem pripade nehodlam investovat ze svyho, takze objednavam zitra (protoze dnes tam stejne nikdo nedela) 20kusu, z toho 4kusy pro ladu s janzemanem, 4 pro corelxt a 2 pro darkart-a (presne podle poradi, v jakem se mi ozvali). Ostatni budu konataktovat na pm a poslu jim cislo telefonu, kde si se mnou mohou dohodnout pripadnou zalohu a to nejpozdeji do zitrejsiho odpoledne.
taky potrebuji opticky spoj.
Ale ja ti dam 500 za ten chip a pak mne to prodas za 39500 hotovy.
Kuci sem elektrickej antitalent.
Kdyz si objednam ten chip bude mne k prdu. Kolik by stala elektronika crussa na jeden spoj. Mnel bych zajem. Myslim tim vsechno, tedy asi TX/RXplosnaky a nejakou TP zasuvkou.
Pak klidne poslu prachy na nakup toho cipu.
Mimochodem na kladne sme hladovy po optice.
Kdyz se domluvime, tak asi prestaneme vyrabet ronju a do tech drzaku narveme ty vase krabicky.
kluci to je super
uz sme se tady bavily s klukama o tom , a dosly sme k zaveru ze ti vybavenejsi by bastlily na hotovy tistaky soucastky ( tedy ta stavebnice ) no a lidi jako ja by pripatily nejakou tu kacku za praci a na vyvoj a uz by sme jenom montovaly do mechaniky.
Uz se nemuzu dockat. Skoda ze vam stim nebudem moci nijak pomoci, myslim po elektrice. Ale pokud vymyslime nejaky super drzak na vasi elektroniku, tak se radi podelime
Tak jsem prave dostal odpoved na svoji objednavku, je v tom bohuzel problem, jsou schopni to dodat v minimalnim mnozstvi 100ks, jsou to naprosty kreteni, protoze jsem jim jasne psal, ze budu chtit tak deset kusu, a oni tvrdili, ze je to O.K.
Ted jsem tam prave mailnuj nasranej mejl jestli jsou to sasci nebo profici, a ze mi na tom uz visi celej projekt a jak to teda bude, a jsem rozhodnutej si na ne stezovat treba osobne v USA's head office, kdyz to bude nutny !
Takze nevim, jak to dopadne, ale zatim pripada v uvahu jedine varianta, ze dame do kupy zajemce o cely baleni 100 ks a vsichni zaplati zalohu, protoze 15 000Kc to toho opravdu nehodlam sam vrazit.