Náklo je konec světa-firmy tu nejsou
No hele já asi připojenej taky nebudu, protože do olomouce není vidět zkrz ten křelovskej hnusnej kopec. je to smůla:(
Mohli bychom se zítra sejít v Olomouci??? navrhněte místo. Všechno proberem...
Ta kabelovka by bodla. Je to naděje projektu tak se snaž!!! Stejně jako se já budu muset snažit najít nějakou možnost propojení s vámi....
<h3>Sraz,</h3>
se uskuteční zítra(ve středu 11.9.2002) u orloje na náměstí v 16:30. Dostavte se všichni zájemci o připojení!!! Hlavně prosím aby přišel porter, protože s ním potřebuju něco probrat...
Jo. Na druhou stranu, kdyby se jen pres tento "uzel" pripojovalo velke mnozstvi lidi, tak bych sel na nejake rozumne omezovani trafficu.
Duvod proc do toho jdu jsou wireless technologie, nic jineho.
Sit by to byla univerzitni, coz mozna neni eticke, ale nemusel by to byt problem a na rozjeti a pripadne sehnani komercniho sponzora dobre, protoze on pokud ma neco sponzorovat, chce videt velky pocet lidi, pred kterymi se dala reklamu. A lidi budou az bude pripojeni.
V patek vecer jedu na Slovensko a pak budu nejakou dobu v Praze, takze by bylo dobry to dohodnout dnes vecer, nebo zitra vecer.
Jestli tu je na foru nekdo, kdo se vyzna ve wireless technologiich, nebo ma jasno, jak na to, tak at necha na sebe kontak na mobil - zavolam.
Nevim, jestli ti dosla SMS, osobne nerad zverejnuje nekde na webu mje tel cisla a pod., proto jsem Ti poslal SMS s mojim tel kontaktem a navrem a shuzku a probrani postaveni nejakeho toho WiFI AP. Tak nevim, kde chyba.
Sraz se nekonal :(, ale to neva - přijdou další.
To Joe: no nazdar jestli máš nějakou nabídku tak napis PMko, OK??? Já se tak o CZFree.NET v Olomouci s Porterem starám...