Lepit letaky na dvere taky neni dobrej napad, majitel domu vas muze zalovat za znecisteni/poskozeni majetku.
Reseni v druzstevnich domech bych videl dohodou s druzstevni samospravou (nebo jak se to dneska jmenuje) o tom, ze Vam letak vylepej do takovy ty oznamovaci vytrinky, co v panelakach bejva. Tim se taky vyhnete nebezpeci, ze Vam to druhej den nekdo strhne.
V barakach s majitelem bych to resil obdobne po dohode s majitelem.
leták má smysl jen v případě, že máte bezchybnou linku, a jste schopni zajistit 99% provoz. jinak to neberu.
za druhé to má smysl, když máte licenci na přeprodej internetové konektivity, tudíž ičo a podobné vylomeniny a chcete konkurovat jiným velkým providerům.
a poslední, když chcete zasí?ovat celej činžák, ve kterém nejlépe bydlíte.
jinak to neberu. lidi si to řeknou a příjdou sami. a pak nebudete vědět co dřív...
Jsem si vědom toho, že CZF konektivitu nenabízí, v letáku to tak i je popsáno, jen jsem to zde nehodlal vypisovat, neb jsem to pokládal za jasné. Nenabízím nic, co nabídnout nemůžu, dokonce jsem dohodnul pro barák lepší podmínky než popsané v letáku. Dříve, než budeš něco Ctirade kritizovat, tak si to promysli, každý druhý ve fóru nemusí být blbec:-)
Většinu lidí zajímá, kolik budou platit. A platit budou jen za Inet, který je také výrazně zajímá (a? si kdo chce co chce říká ....:-). V letáku je zmíněno, kolik nájemníky bude stát připojení na Internet, pokud se budou připojovat přes konrétního poskytovatele připojení, který je pro barák zajištěn a který dokáže garantovat kvalitu i rychlost.
Smyslem mého příspěvku bylo varovat před sáhodlouhým vysvětlováním technologie a opomenutím triviálností jako to, že se neplatí Telecomu
Možná by stálo za to se vyvarovat těch, co chtějí jen konzumovat konektivitu, ty co zajímá hned od začátku jen Internet a mají jen dvě otázky kolik je to bude stát a co to bude za rychlost, asi CZFree.Net nebudou přínosem a sami pro sebe se nic také nového nenaučí.
Můžete mě ukřižovat za to, co jsem právě napsal, ale obávám se toho, že je to pravda pravdoucí.
Jinými slovy jsem vyjádřil názor, že dav nepodporuji. Tak a zítra je ze mě mastnej flek