No, router na W98.. uff uff!
Co tam chces mit za proxy soft? Jestli WinProxy, tak uprimnou soustrast ;)
Jinak spojeni s Italskou - ve vzdalenosti by problem byt nemel, ovsem hlavni je mit primou viditelnost. Jinak druha vec je, ze kostel mas podstatne bliz, takze se da ocekavat i kvalitnejsi signal, tudiz vyssi rychlosti spojeni. Uvidis, co ukaze mereni..
Jinak k tem hram: no urcite se primlouvam za Counter-Strike ;o)
No ten soft je WinRoute Pro 4.2.5 . Jede mi přez to internet ve firmě na normální stanici s W98 a žádný problém....
Však se uvidí, jestli to bude nějak blbnout, tak se vymyslí lepší řešení.
No já vidím dobře na Prostějov, teda jsou tam nějaké stromy co jsou na Hloučeli, ale třeba ten signál přez ty stromy přeletí. Právě proto to chci proměřit a pak se uvidí.
Řekl bych, že o kvalitu příspěvků a pravopis tu nejde. Toto není literární soutěž Jde o to, aby se už začalo něco dít. Já měl snahu z součástek postavit vhodný comp. To že na něm poběží W98čky není problém, jestli to v budoucnu nebude vyhovovat, tak budu přemýšlet o přeinstalování na Linux.
Jo a ještě jedna věc ve zkratce, když o to tak stojíš: ING ekonomie, 26 let.
Ahoj,
jsem z Domamyslic a chtěl bych se také připojit. Chtěl bych zkusit, jak kvalitní je signál z Italské ke mně domů. Jak si mám nastavit PC, abych se mohl připojit na Italskou? Pokud by byl zájem, mohl bych časem zkusit rozchodit AP.
urcite doporucuji XI-626. Je vyzkousena a chodici se vsim, co je v mem okoli.
Nechci nikomu vnucovat, ale tady jsou moje argumenty:
- ovladače pro linux - klient (hned dva- wlang a hostAP)
- ovladač pro linux - AP (hostAP)
- ovladače pro Windows - klient i AP(dosud jsem nevyzkousel)
- v linuxu jde všechno nastavit včetně výkonu AP
- citlivost pro příjem slabého / zarušeného signálu je o řád lepší než u D-linku DWL-520
- chipset prism2.5 je tvarny a da se s tim udelat (udajne) vsechno
- v Praze a obecne v CZFree se hodne pouziva a tim padem je o tom mnoho zkusenosti a know-how, na forech se o ni doctete vsechno, co je potreba
- narozdil od jinych typu funguje jako protikus s cimkoliv, co jsme meli moznost dosud vyzkouset, napriklad s HWAP D-Link DWL-900AP+ v rezimu klient (ktery pouziva muj kolega v rezimu HWAP pod strechou v 6.patre. -svod UTP-PC se sitovkou v prvnim patre. )
Ahoj,
slyšeli jste již o tom, že město připravuje zdarma připojení k Internetu? Včera to říkali v rádiu (F1). Prý bude AP na radnici a pokryje náměstí a okolí. Jsem zvědavej, jaká bude kvalita a rychlost.:-)
Prostějovská kavelovka internet nemá a nějakou dobu ještě mít nebude! :-( Už nějakej ten rok se jich na to pravidelně ptám a vždycky dostanu odpověď typu: zkuste se zeptat za půl roku....příští rok......záleží na investorech.....
A maj vlastně pravdu, záleží na majitelích, jestli do toho peníze daj nebo nedaj.
Ta sama situace je s lokalitou "Česká ulice a okolí", kde jsou kabely již několik let v zemi, ale "telvizní š?ávu" do nich kabelovka nepustila, taky to prej stojí nějáký peníze a záleží na investorovi. Prej by to mohli zprovoznit tak příští rok.
Internet nabízí leda po mikrovlnách.