Náhodou sem zabrousil na tenhle thread, když sem si nechal vypsat dnešní příspěvky. Se zájmem sem se kouknul na návrhy loga a pak si přečet zděšení kolegy tauryii že chceme mít jednotná loga.
IMHO by stačilo, kdyby byl jednotný prvek ve všech logách a zbytek nech? si "městské" komunity dotvoří samy.I když je mi jasný, že i na tom jednotném prvku to stejně bude jenom dobrovolná dohoda.Koukal jsem na návrhy Stay d a nejvíc mi zaujalo č.5 ač bych navrhnul drobnou úpravu:šedivé .NET bych vypustil (je to tam vlastně dvakrát - ještě dole v kompl. URL adrese). A tuhle kompl. URL adresu bych roztáhnul na celou šířku velkého nápisu a to pod tím nápisem.Písma jsou OK. A ten můj návrh jednotnýho prvku by se v tomdle případě týkal tý kompl. adresy. Ještě praktická připomínka: v případě barevné varianty se ještě možná rýsuje nebezpečí pouštění při praní!
Ale je to jen můj názor :-), tak mi za to moc nebijte
PS. Já bych si ho koupil.
Já ty trička v Ostravě zařizoval - momentálně je ještě nemáme, protože to usnulo na mrtvém bodě - profesionální výroba (sítotiskem v asi 4 nebo 5 barvách) by vyšla 160kč/tričko (včetně kvalitního trička), ale musí se jich vzít aspoň 30 (protože podstatnou část ceny tvoří výroba matrice pro sítotisk) - což jsme tady bohužel nenasbírali.
Je u nás v prodeji nažehlovací papír RAYFILM - pro inkoustovky - takže jsem se jako prozatimní řešení rozhodl natisknout to na tyhle papíry - logo udělám formátu A6 a každý si ho nažehlí kde bude chtít (třeba na ponožky :-) ).
Tuhle nažehlovačku budu prodávat za cca 25 korun.
Problém je v tom, že to asi moc nevydrží, ale za ty peníze se to dá překousnout.
No v Praze by asi 30 triček nebyl prblém - ale tady jsem mel na nasich webovych strankach PREDBEZNOU OBEDNAVKU a nasbiralo se pouze 18 - a ja nemam kapital na to abych kupoval tricka do zasoby - mozna bych taky nekolik dalsich let nechodil v nicem jinem :-))
Pokud jde o název czfree, tak myslím ze je daleko peknejsi CZFree nez CzFree - alespon graficky a o to tady predevsim jde. Odjakziva se prece vsude psalo CZFree ne?