Jste někdo z Líbeznic? Mám v plánu založit AP, ale nevidím na nikoho jiného s konektivitou. Nejblíž jsou asi bořanovice, ale je to za kopce. Dobře vidím na Hovorčovice, hlavně na ty nové baráčky od CentrallGroup. Nejste někdo odtamtud?
Take nemuzu zanest svuj planovany AP do mapy, protoze k nam uz nesaha. Vite nekdo co s tim?
Ahoj lidi. V libeznicich castecne bydlim ale puvodne jsem ze Zbraslavi. Na Zbraslavi jsem clenem pripojneho bodu ZAP-01 ktery je ted momentalne zeleny a v hodne brzske dobe uz se pojede na TransgasNet. Je to otazka spise dnu. Pokud byste teda mel nekdo z vas zajem vybudovat AP tak bych mel zajem se k vam pridat protoze mi tady chybi sit. :(.
Na zbraslavi jsem postupovali nasledovne. Slozili jsme nejaky stary zelezo a vybrali se prasule na AP a na dobre viditelnou strechu jsme to nacpali. Potom se vsichni zajemci pripojili na lokalni AP. Dale jsme hledali net. Ten jsem nasli u jednoho borce v modranech (AP spec). Ten nam ho laskave zatim poskytuje za mirny poplatek nez bude Transgas.
Proto bych navrhoval nasledujici postup. Najit dobrovolnika s nejlepsi strechou na kterou vidi primo hodne lidi, slozit nejaky stary pocitace (staci nejaky celeron z toho co mame doma nebo se neco levnyho koupi), koupit budto AP nebo kartu ktera umi AP mod a zprovoznit mistni sit. Potom dale hledat cestu do mesta na net.
Topon
Cau,
Zkus vylezt na strechu a podivat se jestli vidis do Libeznic respektive na radove domky u hriste. Nerikam ze AP v Libeznicich by muselo byt zrovna tam ale uz jsme tam dva.
Kdyz uz polezete na strechu, zkuste se mrknout smerem na Cimice, je to smer pres nejaky les pred Libeznicema. Potrebuji vedet, jestli jsou Libeznice schovane za tim lesem nebo ne. Ja tak daleko bez dalekohledu nevidim.
nechci byt skeptik ale mam pocit ze cimice jsou za kopcem. Co si tak koukam do mapy kde je napriklad Cimicka tak mam pocit ze je tam prave v ceste ten kopec s lesem. Jeste by mozna bylo videt do Dablic. Ale podivat se muzem
Topon
No Bořanovice jsou na kopci a když sem se chtěl propojit s Březiněvsí tak bych musel pojítkem přes jeden barák ještě na okraji Bořanovic ze kterého je vidět na Březiněves. Na ten barák by se možná dalo něco dát, ale bojim se, že když by dotyčný zjistil že se tam musí dát i PC tak by s tím nesouhlasil, ale pokud by tam byla jenom anténa tak by to možná šlo.
Kolotoc myslis ten u skladky ve starych Bohnicich nebo ten sjezd u McDonalda? Koukal jsem do mapy kde je Chorusicka a mam pocit ze je to kousek cesty. Jeste maly dotaz ty mas AP? Hledal jsem po konferencich a nasel jsem jeden tvuj prispevek pro Prahu 8 Bohnice