Ladmane, jak vypadáš, abychom se všichni bez problémů poznali? Při pondělním pokusu o sraz se pár lidí "nedostavilo" nejspíš kvůli tomu, že nevěděli koho vlastně mají hledat na té ploše 8x8 metrů u lávky před Delvitou...
Já měřím 194cm, 27 let, mám brýle, tmavé řídnoucí vlasy a chodím převážně v džínách a tričku.
Wladows
Ještě nevím, jak dlouho budeme čekat na opozdilce, ale max. 15 minut.
Další můžou přijít rovnou ke Karlovi.
Nějak jsem polohu popsal, pokud se zeptáte někoho mladšího na sídlišti, určitě bude vědět, kde to je.
Ještě bych snad upřesnil, že pokud jdete ze sídliště dolů pražského ulicí (tak, jak teď jezdí dolů autobusy) a za křižovtkou ulicí sliveneckou po levé straně (na pravé není ani chodník), po cca. 200m je vývěsní štít GAMBRINUS a cedule "U Karla" a po schodech dolů. Tuším, že to je pátý barák od křižovatky. V druhé polovině toho domu je pneuservis.
Jakub
PS:Pokud máte někdo osobní kontakty na někoho ze zájemců, dejte jim vědět pro případ, že si nepřečtou včas Fórum.
OK, na pivko zajdem, u Karla je to prima. Skoda, ze jsem ted nejakej cas nesledoval forum, jinak bych 100% prisel. Mate nekdo cas tenhle weekend? Co rikate na ten TransGasNet?
Taky jsem pro pondělí, akorát jsem se nevšimnul že by někdo narvhl čas. Já bych navrhoval v 19:00 před Delvitou aby bylo více světla, sraz s opozdílkama ve 20:00 U Karla. Někdo proti?
Landmanovi jsem poslal SMS.
Kdyby se to změnilo, tak mi prosím napište SMS. Dial-up internet je svinstvo.
Jo - mě nepřehlédnete, jsem 1,85m vysoký a mám dlouhý hnědý vlasy.
Dnes jsem se zaregistroval a čtu to vaše povídání.jsem maxpro se spojit a něco vytvořit.Mám dobrý výhlad na braník, prokopák a podolí.poslal jsem sondu do podolí dvorce a čekám na odpověď.jsem pražského 604 sedmé patro(strop).Myslím, že by s tím šlo něco dělat.Ozvěte se s návrhem srazu, kde je U Karla vím.Čau Wišňák
To Ctirad : ok, respektuju, už jsem zticha jak rybka zlatá.Samo, že nemůžu vědět všechno, zvláš?, když někdo není na mapě.
To všichni : Platí ten zejtřek v 8 u Karla? Mluvil jsem s Carlosem(LuciuS) telefonem, že jo.kdo ještě přijde?