CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > XG-900 nová karta 802.11b/g od Z-COM
123456789

Přejdete z XI-626 na XG-900? (Za předpokladu plné funkčnosti/kompatibility)
This poll is closed.
Ano, chci zrychlit přenos dat a využít 802.11g. 23 26.44%
Možná, záleží na tom, zda XG-900 budou používat ostatní. 26 29.89%
Ne, XG-900 je něco dražší a mě zajímá cena. 5 5.75%
Ne, XI-626 pracující na 802.11b dostačuje. 33 37.93%
Total: 87 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Transvertor Příspěvek č. 49 

Old Post 20.07.2003 v 14:26
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobbik
Junior Member

Registrován: 19.11.2002
Příspěvků: 149

Re: Cirkulator Příspěvek č. 50 

Old Post 20.07.2003 v 14:52
Bobbik je offline   Click Here to See the Profile for Bobbik   Find more posts by Bobbik   Click here to Send Bobbik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 51 

tak me napadlo, kdyby se do 626ky flashnul fw z ty 900ky, najelo by to na 54 nebo ne? asi by to stalo za test

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 21.07.2003 v 14:29
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 52 

Kdyz do nokie 5110 flashnes FW z 9210, tak to taky bude delo vid, ty mas ale napady. To nema slysl ani zkouset.Kromtoho bys riskoval zniceni te karty. Stava se u mobilu, ze kdyz se ti podari do nej nahrat spatny FW, tak to jde, ale telefon tim znicis, púrotoze puvodni uz nahrat nejde.

Zdenek

__________________

Old Post 21.07.2003 v 15:09
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 53 

tohle je preci neco jineho - podle specifikace to vypada ze ten novy cip v 900ce je zpetne i hw shodny s 626

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 21.07.2003 v 15:12
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bobbik
Junior Member

Registrován: 19.11.2002
Příspěvků: 149

Příspěvek č. 54 

Old Post 21.07.2003 v 15:18
Bobbik je offline   Click Here to See the Profile for Bobbik   Find more posts by Bobbik   Click here to Send Bobbik a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 55 

Spousta telefonu ma taky stejny konektor a je pinove kompatibilni...

Neverim tomu ze by to slo. Je sice fakt, ze jsem je obe vedle sebe nevidel, ale silne o tom pochybuju. Mozna je budu mit od i4 puceny, tak pak omrknu. Jestli mi pucis svoji 626ku, tak to klidne vyzkousim, ale na moji ne (stejnak mam tam blbej signal, ze to jede tak 33kbit :-)

Zdenek

__________________

Old Post 21.07.2003 v 15:18
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 56 

hele pri signalu 78/92 na 626, kdy drzi stabilne 11MBit, jelo by mi to 54 na ty geckovy karte?

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 21.07.2003 v 15:25
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 57 

__________________

Old Post 21.07.2003 v 16:17
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 58 

mno ohekovana 24ka upravenej ozarovac z USA, 13 metru Belden H1000, XI-626 na -4dBm a 1200 metru vzdalenost

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 21.07.2003 v 20:31
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Příspěvek č. 59 

__________________

Naposledy upravil Stay d 22.07.2003 v 02:38

Old Post 22.07.2003 v 02:34
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ctirad
Senior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 1267

Linux drivery pro PrismGT Příspěvek č. 60 

Old Post 22.07.2003 v 13:58
Ctirad je offline   Click Here to See the Profile for Ctirad   Find more posts by Ctirad   Click here to Send Ctirad a Private Message   Click Here to Email Ctirad     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jfkalfa
Junior Member

Registrován: 14.11.2002
Příspěvků: 297

Příspěvek č. 61 

jak to vypada s testovanim karet ?

Old Post 09.09.2003 v 21:02
jfkalfa je offline   Click Here to See the Profile for jfkalfa   Find more posts by jfkalfa   Click here to Send jfkalfa a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i4ShopNet
Member

Registrován: 04.11.2002
Příspěvků: 434

Zatím nikdo netestoval Příspěvek č. 62 

Ačkoli máme karty k dispozici již 20.8., zatím nebyl žádný
vážný zájemce. Naše nabídka testování i nadále trvá.

__________________

i4 support personnel

Old Post 10.09.2003 v 16:33
i4ShopNet je offline   Click Here to See the Profile for i4ShopNet   Find more posts by i4ShopNet   Click here to Send i4ShopNet a Private Message   Click Here to Email i4ShopNet   Visit i4ShopNet's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Testovani XG-900 Příspěvek č. 63 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 14.09.2003 v 09:38
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 64 

__________________

I am the Linux/UNIX user only!!! It is because of Linux/UNIX is like teepee. No Windows, no Gates, Apache inside!!!

Old Post 14.09.2003 v 09:46
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:41.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz