ahoj
Kong: předběžně s tím počítám, kdyby do toho něco vlezlo, dám vědět.
edit: nemám nic proti bridgi, ale pro panelák, kde vás bude víc bych z principu radši viděl samostatnou sí? a router.
Pro bridge by to znamenalo další kartu, další anténu atd.
KoNG: no Yenik je na dovolene, takze si zkus pujcit od RadkaPV
lander: no ja se ptal prave na tu wifi - pokud muzes, antenu si zacni shanet; problem bude sehnat ji, ne ten zbytek. mimochodem neni jeno, jestli to budes mit na smrzice ci italskou? vzdycky je lepsi mit antenu radne dimenzovanou, at je co nejlepsi zisk. sezen, co bys potreboval na spojeni s italskou, na smrzice bys to potom take vyuzil, to nemej strach
Takže měření proběhlo po menších komplikacích se zavřenými dveřmi na střeše se vše podařilo a signálu je dostatek už jen koupit železo a dát se do toho a ukrást si nějaký ten Chanel a trošku tu oživit signálem
Jsem nadšený ...
Zároveň děkuji radekpv za zapujčení všesměrové antény!
Zatim v nejblizsi dobe pouze "neoficialne", neco malo by melo byt do site pusteno, ale to zalezi hlavne na Radkovi a konecne reseni vyplyne az bude zprovoznena vetsi cast site a bude jakstaks fungovat. Ono to opravdu nejde tak rychle. Joo kdyby byli sponzori...
Dneska jsem se zkusil pripojit ze strechy, MMDS + 13m televizni tkanicky shozene pres kraj do okna. Antenu jsem pripevnil na zebrik vytahove budky, nasmerovat to na italskou neslo, tak jsem zkusil ONE a kvalita linky v iwconfigu kolisala kolem 40/92. Ale pri manipulovani s antenou jsem pochytal aj neco z Italske, takze az se to bude delat poradne, tak pojedu urcite na Italskou.
Jak je to s pridelovanim IPecek? Hlavne me zajima, jak to bude s lokalnima sitema, dostane se na kazdyho nebo se bude NATovat?