MIKIME, kde jsi prosim te videl tu nabidku na ten sdilenej bezdrat za 1tis/mes. v lokalite Michle ? Nemel bys kontakt na tu firmu? Muzes mi radeji i poslat primy vzkaz. Predem diky.
Leosi, prohlidni si taky prispevky v "Michli" (padl tam navrh na vytvoreni MichleNetu) :-)))), chtel jsem te kontaktovat, ale nemas verejny email a tak jsem mel smulu.
Ahoj,
rád bych se připojil do sítě, ale sám si netroufám
na budování a provozování AP. Pokud by ale někdo
blízko do toho šel, pomohl bych a přispěl finančně
na zbudování i na připojení do internetu.
Tak zrovna jsem si pujcil jeden AP, jednu Wi-Fi PCI a jednu PCMCIA kartu, tak ted pres vikend budu testovat pokryti a konektivitu v mem okoli, tak doufam, ze se to povede.
Zdar,
bydlim v ulici za Zelenou Liskou, kousek od M Budojovicka, podle mapy jsem koukal, ze je v tomto okoli vice planovanych node, uvazoval nekdo o napojeni se na MP's home-JAP? , kdyby bylo vice zajemcu nez ja, sel bych do toho, nevite nekdo kontakt na MP's home - JAP, nejak se mi nepodarilo sehnat. Cus.
Hoj, bydlime s kamosema na koleji Blanicena Jiznim Meste a zajimalo by nas, jestli je tady moznost na nekoho se pripojit. Jsme v 8. patre a cumime smerem k ostatnim kolejim.
Dik
Chtěl bych varovat před připojením o kterém se zde zmiňoval MIKIM. Ani on neví, že tato sí? je provozována jedním člověkem kterej to nabízí na Jižním městě v několika panelácích mezi sebou propojených, takže se dá předpokládat, že slibovaná konektivita nedosáhne slibovaných parametrů nejen proto, že na ní jede dooost lidí ale i firem ( nabízí vyhrazené pásmo..), ale hlavně proto, že se jedná o člověka který, není důvěryhodný... vlastní zkušenost.