ahoj
miros: zajímalo by mě, jakou MMDS anténu jsi použil - hranatou nebo oválnou? jak upravenou? jaký kabel? atd...
můžeš se rozepsat trochu víc?
k IP adresám: máme přiděleny sí? 10.132.3.0/24.
Zatím mám na Italské 10.132.3.0/27
na ONE 10.132.3.64/26
Oba nody přidělují adresy dynamicky, předpokládám (po domluvě) přidělování IP adres podle MAC adres (to už mám na Italské).
Pokud někdo bude koncový uživatel - tak mu asi bude stačit 1 IP adresa z rozsahu toho bodu, ke kterému je připojen. Pokud někdo bude "šířit signál dál" - bude muset mít router a svou IP sí?.
Routování předpokládám zatím statické.
ahoj
kong: Computerworld (noviny) str 8:
Wi-Fi zpomalení
802.11g nebude mít 54 Mb/s
Finální návrh specifikace Wi-Fi standardu 802.11g z dílny IEEE snížil rychlost přenosu dat u 802.11g z původních 54Mb/s na 20Mb/s.
....
k tomu routeru
možná si umí vybrat anténu, ze které je lepší signál - diverzita
Ač mám radost z toho, jak se nám to rozjíždí, musím položit otázku: jak si to vlastně představuješ
Když ten D-Link pojede jako klient, jak se dostaneš na One nebo na Itálii.
Není přece jen snažší 1 poč se dvěma Z-Comama?
Možná sme to včera probrali a dokonce sme došli i k nějakému závěru, ale to si už nepamatuju, pač mám hlavu děravou.
Jinak, dneska jsem byl u Hrona - klíč nemá (ale projevil zájem o síti diskutovat ) a odkázal mě na Krejčího ze 6-ky
Jo toho predchoziho prispevku si nevsimej blbe jsem si precetl tvuj.
No jeste uvidim jak to pujde musim se podivat po nejake karte asi ale premejslim o sparklanu je docela levnej vyrabi se na slovensku kazdej mesic mi posilaj aktual cenik