20.7.2003 13.30 hod. Právě teď jsem dostal informaci od Litina z Czfree Unhošt,že úspešně a bezproblemů preflashoval výrobek Signamax na full D-LINK 900AP+,který nabízim od 20.7.2003 za 3000,-Kc.
Dva RSMA výstupy na anténu tak mohou bezproblemů zajistit mód REPEATER(jedna antena "client" a druha antena "AP").Timto se tedy stáva tento produkt nejlevnějším hw AP/client atd. na trhu v ČR
Jinak pro zajímavost Infos má v PV dost AP - J.Zrzavého,Radnice, Dolní, Tylova. Další si už nepamatuju.
Proto se nedivím, že Miros chytl tak dobrý signál
Tak co? Už to nějak rozjedeme???
Já osobně chci tu kartu Z-Com Xi626. Dokáže mi ji někdo sehnat za tu super cenu 1700 Kč?
Jen tu anténu, ale pořád nevím jakou a kde ji sehnat, otázkou také je, na jaké APčko se připojím....
Lander
Ahoj all,pokud by měl někdo zájem seženu mu anténu MMDS s originál Wi/Fi ozařovačem.Já jsem s ní maximálně spokojen,jedu sice jen přes infos = bullshit /sdílená linka/,ale i tak no problem.Sehnal jsem ji kámošovi ten jede přes WSC.Ti mají AP na komíně OP a signál 29 Dbi na 3 km asi,bez ztráty paketu.Jestli někdo chce,může mě kontaktit a já mu to předvedu v provozu.Viz ICQ na pvfree.cz Tomáš Bosák.Jinak cena je 1500 kc.No nic moc ale signál super.P.S. Aby si někdo nemyslel,já na tom nemám ani korunu.:mad: Cus cus.
Bos: 1500? Kdo je vyrobcem/vyhradnim distributorem? Zkusit stesti u majitelu domu s MMDS na strese sice vyjde levneji, ale jako nouzovka se to vcelku da.
lander: ADSL bych videl snad vyhledove, pokud se neobjevi lepsi reseni. Jinak z Prahy cokoliv dovezu. No problemo kdyz si to domluvis..