2majkal:
Takový malý dotaz:
Viděl's nový ceník od toho vydřiducha Dragona? (tvá fráze)
Nemá stejné ceny jako někdo ...? 1024/1536 za 24980,
to je jako 2MBit linka po 500,- pro 100 lidí, ne?
Podařilo se mi dohodnout se s firmou INWAY, že by byla ochotná nám dodávat portovou konektivitu 2MBps za cca 14000,-
- Museli bychom si to odvést z Chlumu
+ Super cena
- Musíme sehnat lidi, máte-li zájem, napište
Jdu do toho. Mám možnost pokrýt ulici U stadionu, je tam dost paneláků. Nabízím kus železa, který mi leží ladem (chybí jen procesor, ale ten koupím) a přístup na střechu, anténu bude třeba koupit. Ozvěte se mi s návrhem struktury propojení. Hlavně by mě zajímali ti Vaši mecenáši, co jsou tolik "JINÍ" než chamtilové z DRAGONu. To je podle mě slabé místečko projektu.
ulice U Stadionu, nejvyšší patro paneláku, rozhled všude kolem. Myslím, že mám optimální podmínky to rozjet. Ozvěte se všichni, kteří jste to už téměř vzdali i ti, kteří máte ještě optimismus a spoustu nápadů.
Na Pancake jsem byl včera. Poslal jesm i nějaký mail. Vrtá mi hlavou, zda mají uživatelé Pancake možnost připojení do internetu zdarma při 32kbps podobně, jako je tomu na CZFree. Potom jsem přemýšlel, jak to udělat, aby se MB (do budoucna)napojila na Prahu. Možná jsem jako typyckej newbie příliš optimistický. Jo s tím svým zneužitím počítám. Rád bych taky udělal nějakou osvětu v barácích okolo. Pojďme se domluvit..
J.
Ahoj,
nejprve bych mel jizlivy dotaz, proc vzdycky lidi zalozej dalsi thread, nez zapatraj, jestli uz to nekdo neudelal. Ono je to pak jaksi prehlednejsi. Na dalsi diskuzi bych proto pouzival centralni diskuzi.
Jinak pokud vim, Pancake zadnou konektivitu zdarma nenabizi, tady jsme v MB.
Napojeni na Prahu by se muselo domluvit s nejakym Providerem - mam kontakt na INWAY, ktery nabid 2MBps za 13kkc asi bez DPH, je to portova , ale za Chloumku, museli bychom si pronajmout stozar od Delta media.
No, my budeme snad mit AP na tom zelenym panelaku, kde jiz maj lokalni sit a platej asi 330 za mesic.
Zdar
Ted budeme snad stavet AP na zelenym panelaku na Slovance. Cekame na povoleni tamnich najemniku. Maji tam jiz fungujici mikrovlnu od Dragona.- Ale nejsem si jist, zda-li na tebe uvidi primo, spise ne.
2 majkal -> mno, trochu času uplynulo, tak se ptam, jak to vypadá s tim AP na tu mikrovlnu ve Štefánikově? respektive, jesi bych se moh' jakkoliv k vám připojit... díky