toDodo:ICQ:81553534,btw:vzhledem ktomu,ze jsem pres "Palac" u kteryho se neda(asi docasna zalezitost)pripojit na net(jak Internet tak dal do czfree)tak na ICQ jsem jen prilezitostne.... toBerk:uz jsem na 50%(43-63%)
Nazdar kluci, rada bych se k vam pripojila, nejlepsi by asi bylo kdybych k vam mohla prijit na ten sraz. Date mi nekdo cislo na mobil at se muzem dohodnout?
Kdyztak bydlim v ulici Na Ladvi. Muj mobil je 736460701. Moc tomu vsemu nerozumim, ale muj pritel mi to vysvetloval a hrozne me to nadchlo . Date mi vedet?
Ahoj vespolek, hledám někoho kdo by mi poradil s připojením, jsem z Mirovické ulice v Kobylisých, připojil jsem se na Palác a vůbec mi to nechodí, signál mám ale stránky se mi vůbec nenačítaj, předem děkuji
Ahoj,
jak si jiste vsichni DCckujici ( v ramci CZF ) lidicky z Kobylis vsimli, ve ctvrtek Dodo nastavil stejnou rychlost resp. propustnost jeho APcka jak do Internetu, tak do CZFree. Pro nas 32jkare se tak CZFree stal stejne rychle jdoucim Internetem, coz je IHMO velka skoda. Duvodem tohoto omezeni, jak uvadi Dodo, bylo velke zatizeni jeho APcka. Pro pouzivani Internetu je to urcite prinos, ale pro CZFree nikoliv.
Jeste nez se ve stredu slezeme, navrhuji probrat, kdo ma jake priority ( vsechno je preci otazkou priorit ze? ) a vymyslet nejake dobre reseni Naklonovat Doda ci vymyslet jinou cestu do CZF.
to omezeni nebylo zamerne,ale nastalo to v dusledku reorganizace systemu.Zatim to jinak technicky vymyslet nejde,pokud by to slo nejak jinak vymyslet ke spokojenosti priznivcu czfree a vsech co touzi rychle sdilet warez z czfree a pritom neucpavat uz takhle slabe pasmo wifi,tak budu jedine rad.
djdodo czfree
54mbit dosahnes jen s min.99% signalem,museli bychom grilovat holuby,nebo jet na malou vzdalenost.
Cekam,ze budoucnost je na jiny frekvenci (5,nebo 10.5 atd)
Sraz je tedy od 19.00 hod