Jsem Kousek od bejvalyho kina zvonková ze strechy vidim (kdyz se trochu natahnu) i prez kopec,ale spis je pro mne lepsi smer jih,jihozapad.docela bych uvital nejakej hlp, co vsechno se musi udelat abych mohl na strechu sopnout pipak!
Dik
Pravděpodobně do 1/2 roku se budu stěhovat do věžáku vedle ---"dwo", roh Švehlovy ul a Práčské. Rád bych přispěl něčím do mlýna už teď.
Pokud by byl zájem:
Mám zkučenosti s HW AP, jsem připojený na Zeleném pruhu.
Mám volný IBM166 + Linuxovou minidistribuci na router.
Ještě žiju... Prázdniny jsou sqělí a plně toho využívám. Víc než po měsíci na netu, jinak furt pod širákem. Testování v ellnerové mírně vázne, každopádně jsem rád, že se začínaj ozývat další nadšenci... Jen tak dál... Zdravim a opět odjíždim pod hvězdičky...
Mam zpravy z node Ellnerove, ovsem neni to nic pozitivniho. Od Benyho jsem se dozvedel ze ma nakoupen HW, ale do konce prazdnin nebude skoro vubec v Praze :(
Proc wolverine za celou dobu nic nedelal i kdyz mel od Benyho k dispozici HW se nevi. Prosim o upresneni a vyjadreni zminene iniciatory.
Je to skoda, ze AP uz nebezi, protoze u me to vypada na dlouhy lokte (spousta vysvetlovani proc chci "nicit" strechu) - pokud to dopadne dobre tak v sobotu okolo poledniho se uskutecni prvni vystup na strechu, ze ktereho vznikne mereni a fotky. Coz ovsem je etapa c.1, protoze pak se muzou duchodci jeste branit proti dalsim fazim budovani..
cituji: "No to ne, na strechu nikdo nesmi... tam se nesmelo ani za komunistu.. to nepude" :-)) jen pro predstavu s kym se ma clovek snazit vyjednavat..
Před nějakou dobou jsem se vyškrábal na střechu i s notebookem a svou XI-325. Dlouho jsem lovil signál, čas od času vítr něco přivál, ale nic moc. Tohle jsem parkrat zachytil: PROWAG_ap101. Nevim kdo to je, ale...
Chytal jsem to na tu malinkou integaovanou anténku, takže se vůbec divim, že jsem něco chytil. Jinak s Jakubem zatim žádnej kontakt, takže trpělivopst růže přináší... Mějte se fain, zdraví BENY.