Souhlasim s Majkem, ze klima je burzoustsky vejmysl ... a taky by mi pripadalo lehce nespravedlive k nasim milym PC, ktere se chudinky pari na uzavrenych pudach .... Navrhuji si odzkouset jejich udel a setkat se u nekoho na pude
Ted vazne ... co vy na to, ze bychom fakt pouzili nejakou zahradku .. je tak hezky a vy se chcete uzavrit nekam do kobky, kde stejne vetsina z nas sedi celej den .....
Kdyz lipy nejsou v oblibe, tak co by jste rekli na hospodu u samosky, nejaky rohovy nenapadny stolecek ...
Prosim velevazeneho, samozvaneho pana gubernatora, aby mi odpustil, ze jsem si dovolil nesouhlasit s jeho navrhem.
OK, takze poverenym managerem srazu se stava Carodej a timto na nej deleguji povinnost zajistit stolecek pro cca 7-10 lidi, kteri pocitam dorazi. Tedy alespon doufam... A myslim, ze si zaslouzi abychom mu v jeho nove funkci poprali mono zdaru..
jsem z APcka hoBBit, ktere je na Babe (zastavka autobusu 131 - U Mateje). Zvazujeme vybudovani nejakych retranslaci, apod. a taky se snazim pripojit lidi v Sarce. Celkem bych s vama o tom pokecal a poinformoval se o aktualni situaci na Hanspaulce, takze pokud nejste proti, zastavil bych se taky.
Samozrejme budes vitan a propojeni na Babu by byla super zalezitost, protoze mam v planu na Hanspaulku poridit nejakej ten megabit, mozna dva a zatim je nas na to porad trochu malo, takze pripadne propojeni na Babu, by bylo super a pravdepodobne by posunulo tento plan kupredu... Konektivita primo na Hanspaulce by byla samozrejme rychlejsi a stabilnejsi nez dlouhe routy pres moc hopu, ale jak rikam, to je zatim pouze idea, byt realisticka....
To je naprosty nepochopeni... jako kdyz jsme sli k Lipam se zenskejma (fuj nemaj tu cisty sklenicky...)
Este bych zkusil navrhnout restauraci U Mateje- zahradka, ale zase je tam docela rusno takhle f patek.
Uznavam ale, ze jsem ucho nejmladsi a nemam do toho moc co kecat... Ale ty Lípy ...
Jo a mam kamarada Fragnerova 10... treba bude mit zajem. Zatim ma snad ISDN.
Prosta uvaha:
Hobbit chyta backbone na Lunixe, konkretne Lunixovu stranu. Tam je moje 60ti stupnova sektorovka a na ni uz visi moje smerovka na Lunixe. Logicky vyvod: udelame propojeni Baba <-> Hanspaulka pres Lunixe..)
Ma to sva pro i proti, protoze Lunixe je precijen trochu daleko a latence toho spoje by asi trochu naskocila a pri vetsim zatizeni by to slo do hajzlu, ale jako moznost to tu je a uvidime jestli nevymyslime neco lepcejsiho...
Zdar vsichni...
Mam jednu prosbu "Velky guvernatore": Neslo by to opravdu prelozit na nedeli? V patek tu bohuzel nebudu a rad bych se zucastnil. Zkuste o tom popremyslet. Dik
Ferda