Cus Lukassy a all bydlim na Jahodnici v ulici Doubecká, z R.domu mám výhled na Kyje, Štěrboholy, Č.Most, D. Počernice a tak po různu...vidí někdo na mě?????
ad_viditelnost:
Na Jahodnici äsi nevidim vadi sidliste CM.ale jeste to proverim o weeku.
Zatim vidim na node Ofce,Vide,Bratri E,Foxtrota Hostivar Tomcat coz je podle me dost hustej node /vydi skoro celej severo -vychod )
O weeku dem jeste s Ofci do terenu udelat nake fotoss
btw.spojeni do ujezda n/l asi nedostanes pres Jahodnici
dobry reseni je Horni Pocernice Ty panelaky na jihu sou krasne videt od me ..s cernaku a hlavne z Ujezda )
Bydlel sem tam 20let. samo zrejme proverit
Misto na strese by bylo..otazkou zustava jak se ta antena prichytava, rovnej plac tam je, ale pokud by to melo bejt na stozaru, tak muzu slouzit jedine hromosvodnim stozarem na kterym mam i TV antenu (i kdyz se to nesmi :-))) )
Co se viditelnosti tyce, tak na Lukasse bych snad videt mel, na urcitou cast Kyji taky (ten zbytek blokujou panelaky na Jahodnici) a na Ujezd n/l vubec netusim, protoze v ceste jsou D. Pocernice a ty jsou na kopci.....ale zkusit se ma vsechno... :-)))
Lukkassi..zkus me kontaktovat na icq 128335159 a domluvime se co a jak......kdyztak nad pifkem u Svejka...
Lukkas: No zitra se mrknu na strechu (kdyz nebude prset) a rozhlidnu se, kazdopadne bych uvital nejakej pohovor...treba jestli v nejblizsi dobe nepojedes k Jerrymu.......
Zdar lidi, odpovidam pozde, ale prece Vzhledem k tomu, ze se hodlam stehovat, tak jsem prestal na pripojeni baraku myslet, ale stejne ... Bydlim v Rajske zahrade/Kyjich, ulice Vodnanska, mam velmi dobry vyhled na Cerny Most ze strany metra a na Lehovec.
Pokud by se dela nejaka schuzka, dejte mi plz, vedet na 0777 336 224 - nemam moc cas to tu sledovat :( .
Cus
taxem byl znova na strese, spravce me tam nevedomky zamknul, ale nastesti sem mel mobila, tagze me prisli zachranit. Delal sem zase naky fotky, ale je to fsechno daleko. Dalekohledem sem taky videl prd. Tagze vubec netusim, jestli vidim na Krynna nebo na Jarov. S Krynnem to bude tak vo chlup jestli to bude. Vidim na vetsinu kopce u Krocinky ale je to daleko a Krynn se zda byt docela nizko. No uvidime. Zatim zdar OFCAK jinak s Jarovem, nevim jestli sou negde nejaky fotky z node ale nevidel sem je. ZDAR :-)
Cus
my sme byli uz parkrat pokecat s Lukasem, muzem zajit ja muzu ale az vecer vetsinou tak negde kolem cernaku tak f 21:30 - 22:00. Napis gdy se ti to hodi a zajdem s mapama. cus OFCAK
Tak videl bych to na pristi stredu u Kyjaku u Svejka...tak od tech 20h ...ale jeste sem pristi tejden napisu (nevim jestli me neposlou na sluzebku)....
Cus
to vypada dobre tobych snad moh. Uvidime jeste se vozvem ke konci tejdna. Vypada to ze mam vizualni kontakt s Krynnem. Ale jeste to neni sichr, ale badam na tim uz 2 dny a jezdim po devitce s fotakem a s mapama a fotim a rysuju a melo by to jit. Ale jeste se to musi promerit. Zatim cagos OFCAK jinak tedy predbezne STREDA 25.9. U Svejka. Zdarek :-)