100% souhlas nicmene carlos tu uz jednou rikal, ze forum se da ruzne naskinovat, ale ze nechce, aby novy skin byl stary_skin+nove_logo.
tudiz nejlepsi by bylo, ale vitez ankety udelal cely novy skin na forum, coz je zase netrivialni prace... mozna kdyby tvurci tricek dali z kazdeho prodaneho trika 1Kc autoriovi loga za to, ze udela novy skin ...
funkční ftp v tom druhém threadu - zase, pokud jsou ta trička "oficiální" tak by tam neměla bejt jen praha, ne? A třeba ty trička přispějou k tomu aby infrastruktura vznikla... Vono, co třeba v ostravě s pražskou sítí na zádech? Vždy? tě tam s tím ty ostravský šovinisti lynčujou, hahaha
Sice jsou mi nějaký trička úplně ukradený, ale proč neudělat opravdu několik sérií triček podle regionu ? Předek by byl stejnej a vzadu by byla mapa toho konkrétního města.
u me take vyhrava subjetkivni Ninja 5. Mam udelat php-kove hlasovatko pro jednotlive obrazky? Neni problem v mem pracovnim vytizeni, kdyz denne pracuji od 8:00 do 00:00. Dale tam muzu nabouchnout automaticky posilani e-mailu. Z precteni casti tri threadu nejsem moc moudry.
Na strance budu pozadovat tyto udaje:
1. Jmeno a prijmeni
2. Nick
3. email
4. cislo_tricka, ktere se mi libi
Pokud chcete neco pridat (velikost tricka, muz/zena) reknete.
Potrebuji drobnou pomoc. Nekoho, kdo udela miniatury tricek s uvedenymi obrazky.
Zajistim server, kde to rozebehnu. Nepredpokladam, ze mi dovoli spustit neco na czfree.
Zatim to dam na soukromy server, kdyby nezvladal mam plno serveru na 10M 100M i 1G linkach.