To co jsi nakreslil je super, vystihuje to soucasny stav site. jestli budes ochoten mi poskytnou odkaz na soft, ve kterm jsi to kreslil a cim jsi to prevalil do pdf, tak ti nakreslim schema pro hw ap.
Je to delane v TeXu - naklikal jsem to v texcadu a pak
zpracoval pomoci pdfcslatexu. Kupodivu to slo docela
rychle. Ve windowsim TeXu je neco podobneho.
Muzu osobne doporucit znacku Cisco nebo Lucenta. POkud ma byt apcko fakt stabilni, tak s temahle se fakt daj delat psi kusy a vydrzi vsechno. Taky maj perfektni citlivost.
A nebo potom reseni neco jako linux+embedded pc, viz mite.cz.
Z hlediska variablitity a perspektivy site je linux opravdu nenahraditelny na uzly. Na koncova mista pro pripojeni uz ale bohate staci wifi ethernet client + apcko co ma switch.
to p.salek: pro tvou informaci uvadim jednu drobnou informaci:
lucent+avaya+ageree+orinoco=proxim.
behem minulych tri let doslo totiz k prehazovani horkeho bramboru zvaneho wifi mezi temito firmami, nakonec to skoncilo u proximu, pripadne ageree, nejsem schopen to presne desifrovat, ale jsem si jisty, ze v pripade wifi technologii se jedna ve skutecnosti o jednu a tu samou firmu. je to neco podbneho jak compaq koupil digitall a packardi nakonec koupili compaqa.
pokud se pouziji embeded pc s patricne upravenou verzi linuxu pak to ma sanci na fungovani. ale zase pouze s kvalitnimi kartami.
to bublos: ta karta tam je pravdepodobne z toho duvodu, ze puvodni karta asi vyhnila, a protoze se uz nedelaji tak tam dal novejsi typ. 802.11b je kompatibilni s 802.11 do rychlosti 2mbps.
to neo>
heh, asi mmmas pradvu...
ale mam takovej pocit ze lucent je vyrobce(upravovatel) chipsetu kdezto ostatni to jenom placaj na plosnaky, balej do svojich obalu a lepi na to svoje samolepky(pripadne jen to posledni).