Nenasel by se nekdo kdo by mi zapujcil na den/dva nejakou antenu? Staci i home-made bi-quad nebo plechovka s libovolnym N konektorem. Potrebuju zmerit signal (resp. ukazat ze to funguje) u potencialniho klienta a vsechny me anteny uz visi po strechach ...
Predem diky, po Praze si prijedu kamkoli a vlastni hlavou rucim za to ze ji neposkozenou vratim.
Stemar
Ahoj!
Byl by ochoten někdo zajet ke mě a změřit, jak kvalitně (a jestli vůbec) slyším APčko na plechovku nebo jinou jednoduše vyrobitelnou anténu? AP je sice vzdáleno 400 metrů (Quercus-Lumirova), nicméně po vystrčení notebugu z okna nebyl naprosto žádný příjem.
Hledam nekoho kdo muze pujcit HW na promereni site na P6 blizko Vojenske nemocnice, mozna by stacila antena s konektorem do PCMCIA karty, notebook mozna budu mit. Ale hodilo by se vedet o nekom kdo notebook ma. Pristup k internetu mam obtizny muzete volat nebo poslat SMS na 777945007. Diky Pavel
14.06.2004 v 16:12
Doc
14.06.2004 16:41
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()