Ahoj všem. Četl jsem příspěvek Lilka a je to mů známý. Bydlíme kousek od sebe (konkrétně ulice Zalužanská a on Mezi tou hospodou a 6.ZŠ) Chtěl bych se zeptat jestli bude možno v blízké době užívat tuto sí? v této lokalitě.
Četl jsem peknou hloupost právě. Bydlím v baráku po rusácích a platím hloupému, línému, nespolehlivému a arogantnímu(teda rodice platí)DRAGONu 400KČ měsíčně. Rychlost spojění se pohybuje asi jako 18 modem No mozna by to mohlo srovnat i 56 Takže 500KČ ročně je opravdu holá fikce a kdyby bůh dal, tak proč ne))))))
Mám zájem pripojit se do site CZfree net. Bydlim v zaluzanske ulici. Sovetsky baraky(idealni vyska panelaku je kolem) Bydlim v prizemi:(
Chci abych nemusel zaplatit majland za zavedeni a mesicne cca 1000KC. Je nekdo kdo poryva tuto lokalitu, nebo nekdo zaklada? Nebo zalozi a umi to?
Mno... mrknu se, kde přesně ste a pak si zkusim vylízt na střechu nebo tak něco... ale já bydlim v Sychrově (rodinej dum - 531), coz je nekde mezi tim vasim domem a 6.zs. Asi bych měl určitě zájem, ale docela se bojim, že tam neuvidim... třeba ale někdo vybuduje dalsi ap nebo tak neco, ze? ;)
Hele panove,
kdo z vas by mi mohl nabidnout konektivitu asi pro 5 lidi do ulice U Stadionu ? Dulezita je cena.
Ne, ze by to bylo nejaky terno, ale je to aspon zacatek.
Prosim poradte mi, jsem ze Řepova a bydlim u TRW v rodinym baraku. Mozna by se pridal kamarad tak 150m ode me ze 4 patrove bytovky. Dosahneme k nekomu? Pokud ano tak mi napiste na kolik by me to prislo. Diky moc.