no, tak rušení kolem mladcové přetrvává stále, ale po upgrade na jinou technologii se všechny problémy vyřešili. na zlíňáky čeká překvapení, doufám že aspoň příjemné. překvápko se bude realizovat koncem příštího týdne, nebo začátkem druhé poloviny měsíce.
jo jinak jsem byl v pátek na ČTÚ osobně, takže uvidíme kdy přijedou. máme se nač těšit. vysílání zdar...
Zdravim vespolek,
jsem tu novej, tak teprve nasavam info.
Prave jsem nechal pripojit kancl za nejakych 9 koliku Avonetem a uz tusim, ze to nebylo to nejlepsi...
Nicmene chci to jeste domu (Mokra).
Chtel jsem se podivat na wifinet.org, ale nechtej me tam pustit ("Pristup zablokovan..."). V com je problem?
Jinak potrebuju jeste trochu casu, abych se zacal v informacich zde orientovat. Je jich tu jaksi "privela"
na stránky teď nechci pustit nikoho, jsou tam neaktuální informace, takže během dneška to už konenčně opravím.
ohledně Mokré: teď si nejsem jist, ale mám pocit že tam pravděpodobně bude špatná viditelnost na stožár na mladcové, ale nicméně by to nemělo vadit, protože další přístupový bod se dá v případě potřeby vybudovat na křižovatce klabalské cesty s paseckou.
jestli uvidíte na stožárc co je na mladcové tak jste v pohodě.
takze: u hotelu moskva je zprovoznen pristupovy bod do internetu. konektivita: free, rychlost 64kbps. ssid: WifiNet.
dosah 200m. takze ti co chcou na net jenom nekdy staci si s bookem sednout na lavicku pred moskvu...
ipcka se prideluji automaticky. pokryti je pouze z moskvy smerem k autobusove zastavce. jenom upozornuju ze nic na tomto bodu negarantuju.
spuštěny stránky zln.wifinet.org, údaje se doplňují.
co se připravuje: Counter Strike Server, Web for CZF, Shoutcast Ser, IP Telephony server, mail serer.
v provozu: FTP server,
jsem nemocny, takze nejsem skoro vubec na netu.
otrokovice se budou pripojovat v dohledne dobe, jenom cekam jakmile se ozve vic zajemcu abych podle toho mohl urcit prsitupovy bod do netu pro otrokovice.
pripojovat se to bude pres stozar na mladcove.