S tou databazi, ja si nekdy udelam pul dne cas, az se ta sit nebude tak srat, a trochu aktualizuju svuj seznam prosexu a IPcek a tak.
S tim lepenim windozu, no ja uz vam to rikala nekdy na srazu v cervenci a vy jste na me koukali...
Ahoj vsichni,
predpokladam ze jste si vsimli ze dnes zhruba od 14:00 do 00:00
nebezel router bratrk. Bylo to tim ze umrel disk. Spitymu, Markovi W. a
Risovi W. se nastesti podarilo data z disku zachranit a system znovu
rozbehnout. Ted tedy mame v routeru Spityho disk.
Vsem zucastnenym diky za skvelou praci :-)...
Doufejme ze nam router vydrzi zas nejakou dobu bezet..
Pro budoucnost doporucuji na vsech routrech zacit pravidelne zalohovat system, dnes se data zachranit podarilo, ale priste uz takove stesti mit nemusime.
Tak jsem si dala tech par hodin prace, oblezla routery a nasmazila do prosek-sobe a dns-podkladu nejaky zmeny. Taky jsem tam predatlila kontaktni udaje z jablonky.
Pripominky vseho druhu samozrejme vitany, zejmena bych rada od orgje nejake pripominky k forme tech dns_podkladu - nevim uplne presne, jaky je format realneho konfiguraku pro dnsku (matne tusim, ze ty sloupce maji byt prohozene a na konci jmen tecka ) a taky jak vypadaji ty realne adresy (akorat vim, ze nejake pomlcky se nahradily teckama, ale nevim, podle jakych pravidel) a na orgjorouteru se mi bohuzel nejaky dns konfigurak nepodarilo najit, takze prosim orgje nebo nekoho o instrukcni sadu, at pri dalsich upravach dns podkladu usetrim pripadnemu dns adminovi tech N sedu , dale o to heslo na to spravovani
BTW kdyz uz orgji ortodoxne odmitas psat pevne dhcpi adresy do konfiguraku, KDE JSOU? Taky se mi to nepodarilo najit, pricemz rada bych podle nich zupgradla svou databazi, takhle akorat hadam, kdo je kdo...