Zdravim bydlim v Petrzilkove 2259, vyhled na kostel, hurku, radnici a zbyly blok panelaku. najde se nekdo na koho bych se mohl pripojit? v mape mam zaneseny node BOOTovice
No, já bych na ten Kostel Určitě nalogoval, bydlim v Petržílkově 2485 Poměrně vysoko, v cestě sice stojí radnice a v budoucnu iten novej věžák, ale to se snad propálí
Hlasim se k butovicakum a oznamuji, ze se pripojuji k boji proti monopolum. Bydlim v ulici Volutova, zmrzlinarsky panelak - zluto oranzovy. Jen co rozchodim Node Monitor, tak budu nekoho obtezovat, aby mi pomohl s pripojenim.
Zdravím, chtěl bych se zeptat, kdy by byl node>slavia, pokud by to bylo za delší dobu, kam bych se měl připojit prozatí (mám viditelnost na Velkou Ohradu, jinak jsem mezi panelákama - node> Slavia bych později viděl) a co všechno vůbec potřebuji na připojení k sítí (jestli je to někde tady na stránkách, tak se mi to nepodařilo zatím najít.) Díky.
máš od sebe 200m přístupový bod, je to směrem na západ (k rybníku), což je celkem dobré. Tak nejlépe se lze domluvit o připojení s obsluhou tohoto bodu. Na mapě najdeš dataily.
Je tam těsně u tebe ještě jeden zájemce, tak se domluvte třeba o společném klientu (starší PC a karta PCI)a kablíkama si to zavedete k sobě. Pokud si v dolním patře, bude to třeba takhle udělat. Anténa vyjde asi na budník na střeše. A ještě zvážit OS - wokna nebo linux.
zřejmě asi kvůli správě domu a nutnosti jít na střechu atd. Ale jinak to AP (longer002) má povolené připojení "z ulice", tak by to mělo jít snadno jít snadno.