jo, v tom navodu od olfroga je zrada v tom, ze pokud se xes prihlasit jako root , tak musis permitrootlogin yes a ty allowuser tam mit nemusis az tak nutne taky jsem s tim zapolil
tka spool directotry jsem uz vyresil. Ale potreboval bych sehnat nejakou novejsi verzi eximu protoze ten balicek je uz dost stary a myslim ze problem s odesilanim posty na ucty seznamu bude vychazer z teto stare verze. Nema tedy nekdo novejsi verzi eximu jako balicek?
nejak mi pres ten WISP nehce jet hra Wolfenstein Enemy Territory, nevite nekdo nahodou co mam kde nastavit aby to jelo?? Je to tusim Quake3 engine, ale nejsem si jist... Pres WinRoute mi to chodilo vcelku normalne...
mno ja jsem uplna lama, normalne jsem wispa nastavil 2xAP 1xEtH a hned jsem se mohl dopingnout na sitovy karty tak jsem zkusil Q3 , napsal IP adresu kde jsem to zalozil a slo to uplne gut mas neco spatne
Chodi nekomu HW APv rezimu klient s pripojenim na router s WISPem?
Access Point Planet WAP 1960 v režimu klient se připojí na můj SW AP jedoucí na ZCOM 626 (WISP). Na Planet si pingnu, na počítač za ním už ne. A ten si zase pingne jenom na Planet ale zase ne na ZCOM626. Přitom 2 Planety, jeden jako AP a druhý jako klient, spolu fungují správně. Vidí se i PC za nimi.
Pokud se pomocí hw AP připojíš jako klient ke XI-626 v módu Master, tak máš chybu někde v konfiguraci na úrovni IP. Nekompatibilní AP (třeba všechny postavené na chipsetu Atmel) se k AP XI-626 ani nepřipojí.