ted prave v tuhle chvili jede inet pres ZPNET 100 KB/s .. co se stalo ze to ma takovej speed @ vcera to spadlo.. vecer... .. ale tedka to jede primo nadherne !
2 digletton: Ja ja, podle trace se zda ze kluci na ZP s tim pohli, good job! Kazdopadne tohle je nejmin vhodne misto kde se o tom bavit. Jak to vypada s nasim vlastnim diskuznim portalem na AP? a co FTP? Nebo DC server? Chci uz sakra tahat data
2 wanthalf: Mohl bys teda pro nas dva kusy tech anten zajistit? Cena je to dobra, jen doufam ze to bude aspon trochu profi ne jako to co jsem videl u TGnetu na strese (jde odtud internet velke casti CZF). Mimochodem pro zasvecene (deu a spol), ta skrin na monterky me fat pobavila
Jsem ted dost busy, takze mam sotva cas obcas precist forum ale napsast prispevek je nad moje sily. Uz mam hrubou predstavu jak by melo vypadat zelezo na strese AP, takze jak se vrati wanthalf, koupime kartu, zelezo a vlitnem na to. Jo budu k sobe potom potrebovat jednoho dobrovolnika. Bude to akce tak na jeden den o vikendu.
P.
S tema antenama to bylo mysleno tak, ze 2x sito na link 1->ZP, 2->Hell na nas klienty budeme davat quada. To sito vypada pouzitelne, asi bych to bral (silnejsi verzi)... co nazory ostatnich? Co se netu tyce, doporucuju pouzivat tak na icq, mail, web, potom si dovoluju predpokladat nas nikdo tipat nebude. Samozrejme stale resime problem s vlastni konektivitou!!!
Ronje snad nic nebrani, pokud mate od nekud primy vyhled. Jediny problem by byl ji tam fyzicky primontovat - tusim, zee moznosti operaci s kominem uz jsem tu uvadel: bud obepnout zeleznymi pasy, nebo urazit jednu kominovou rouru a zabetonovat tam tyc. Komin se nepouziva, ale rekl bych, ze trochu estetickych ohledu bych na to bral (bez ohledu na to, ze majitele domu se zatim tvarili, ze nic neni problem). (Vrtani do lehce jiz erodujiciho tela komina nepovazuju za bezpecne ani pro komin ani pro stabilitu drzaku.)
ano ano, komin obepnout zelezem.
Co se ronji tyce tak to je zatim ve hvezdach, jednak neni viditelnost a pak ty vzdalenosti... Snad casem az se zahustime, tak pres nekoho mezi nama
Ty sita - myslel jsem to tak ze pro Arnarfjall jedno sito pro smer na ZP a druhy pro smer na hell