Cau jsem rad ze je tady nekdo kdo chce spojit karvinou. Ja mam rozhodne zajem, ale momentalne jsem trosku svorc:( . Bydlim v baraku u zimniho stadionu, zkusim od nas natahat par lidi, treba se nekdo prida (minuly rok nemel zajem nikdo :-(((:( :( :( Kde vubec bydlis? jestli jsi z druheho konce tak stejne budem muset sehnat nekoho mezi nama.
NO ja jsem od mototechny.. ale jestli jsi dole u zimaku tak na sebe asi neuvidime.... chtelo by to hodit AP na ten vysoky věžak u prioru... už tam je sice hromada anten asi od ruznych poskytovatelu ale kdyby jsme tam nekoho sehnali bylo by super.... jinak bych mel potrne moznost umistit neco i na jednom z tech vysokych vezaku nad kauflandem.. ale je to ten nejvic kryty ostatnima ... no snad neco vymyslime.. kdyby se to rozjelo vice tak urcite bych sehnal i vice lidi.... .... jeden je urcite u lazni .. coz je druha strana karvine od tebe ale bylo by to zase pres celou KA.. no uvidime.. poptej se .. a zatim cus....neco musime vymyslet
No tak lidi co se s váma děje? To se v Karviné nikdo připojit nechce.. navíc už bude pravděpodobně existovat spojení z OV až do petřvaldu takže Karviná není už tak daleko......
Honza
Už jsem ani nedoufal.. vim taky o par lidech ale jsou ode mě dost mimo.. jsou všichni z osmičky a sedmičky.... jinak ja jsem ze šestky no a pak tady je ohlas od člověka co bydlí někde u zimního stadionu...... uvidime, řekněte odkud jste a něco vymyslime.. nejlepší by byly fotky z mist kam vidite...
Ja s bratrancem bydlime vedle prumky (v rodinnem baraku, ale rozhled mame docela dobry) pak jeste jeden, nebo dva kamosi co jsou kousek od mototechny. No a jeste jeden mozna, ale ten nevim kde bydli
mno chtelo by to udelat digitalem ty fotky at vime co a jak. Ja moc dobry vyhled nemam... chtelo by to nekam potom hodit AP ale nevim jestli to ma cenu ke me.. i kdyz sejne bych ho asi poridil. Zkusim dat dohromady mapu, poslu ji emailem a zakreslite kde presne bydlite. Jinak by to chtelo schanet vice lidi at to poradne rozjedem. Skoda ze ta Ostrava je jeste daleko, ale to se postupne propoji :-)
Honza
Ja mam dobry vyhled na vetsinu vezaku na Ka-7 a Ka-8, ale nevim jestli by bylo nejlepsi napad hazet ten AP na nas barak. To by chtelo spis na nejaky panelak.
HU zajimalo by me pres co se chcete pripojit (czfree nebo neco jineho) jakou rychlost a na kolik by to vychazelo za mesic.
Naposledy upravil ThoraX Karvina 12.05.2003 v 13:59
Zdrvicko....
ja jsem to tedkom trosku odlozil protoze se stehuju takze nevim jak to bude. Vypada to ze bych ale mohl mit dost dobry vyhled po velke casti karvine, ale to budu muset jeste zjistit jak se prestehuju, sezenu klice od strechy a poradne se rozhlidnu.
Jinak co se tyka otazky o tom jak bychom se chteli pripojovat.. jestli je mysleno inet tak to by potom musela byt nejaka dohoda mezi vsemi co by byli v karvine ze si neco spolecne zaplati ale to uz je o domluve.
Ja to planuju uz dlouho a konecne mam i pujcene dva acces pointy od QDI (nic moc) a budu se snazit spojit z Uradu prace v Karvine smerem k Panelarne, az budete mit nekdo konecne nejake zarizeni a budete s nim realne zkouset, informujte me: t.sonic @seznam.cz. Ahoj
Lidickove a clobrdove Slezskeho kraje (Moravsti Ostravaci necht mi prominou), je uz moznost pripojit se i v karvine? Nebo se neco v blizke dobe planuje? Dik za odpoved..