Dozajista občas milý frodo,
jsem rád, že končeně vím, kam si tě zařadit. Po tomhle světě chodí mnoho lidí, kteří se neumí ovládat a své interní problémy se snaží házet na jiné, neřkuli jim vyhrožují osobní perzekucí. Není se čemu divit, že to kolem vypadá tak, jak vidíme skoro na každém kroku. :(
A když se konečně najde člověk jako Síma, který bez nároku na odměnu táhne většinu Proseckého CZFree (což rozhodně nejsou pouhé 3 routery, ale obnáší to mnohem víc starostí - což doufám alespoň z profesních důvodů víš), tak člověk typu ty se na něm ještě hodláš vozit? Dost ubohý.
Jestli jsem z fóra dobře poznal, jsi jedním z těch, kdo ovlivňují dění v ThunderNetu, kterého jsme si vybrali jako poskytovatele připojení do Internetu. Je-li tomu tak, co tě opravňuje komandovat někoho, aby si dal věci do pořádku, když jeho věci fungují dobře? Přinejmenším lépe než věci u ThunderNetu (jak jinak interpretovat údaj, že ping po Proseckém CZFree je většinou v desítkách ms, kdežto od kobylek HOOOP a ping je na 3 vteřinách?). Máš-li vhodnou odpověď na tuto otázku, rád si ji přečtu. Věřím, že máš na to podat ji i bez groteskních "trhni si", "neser se" či "polib si prdel". Jestli ne, tak prosím tě nezamořuj tohle fórum. Na tvoje NADÁVKY TU NIKDO ZVĚDAVÝ NENÍ, na vyřešení neutěšené situace ano.
Toz chlapici, jak na to tak koukam, hadate se kvuli nicemu. Kazdej dela neco a ja vas tak troshku znam oba.
Sima dela vse co muze nejen pro Prosek a blizke okoli (vcetne meho routeru) a dela to velmi dobre, a s barvickama a monitorovacima skriptama je to jedine lepsi, jde se v tom lip vyznat a driv odhalit kde je problem. Detaily delaji dokonaly celek, to je jasne.
Frodo zas ma v hlave celou CZF, a jelikoz se kdysi prislo na to, ze provideri nejsou zas tak chytri a je potreba jim s tim pomoct, pustil se i do Thundernetu. Hrabal se porad v Kobylkach i jinde prave proto, ze jsme to po nem chteli a ze THNet nemel cas.
Je jasne, ze to obnasi tri prdele prace a porad neco pada, navic Sima se vse v podstate uci a inovuje, Frodo zas toho spousty vi a ma zkusenosti, coz ho nekdy dela (kua nemuzu si vzpomenout na to slovo, ale je to to jak toho moc vis, a pak kdyz udelash chybu, nechce se ti ji uznat).
Co z toho vyplyva:
Je potreba, aby kazdy delal to co dela co nejlip a svedomite, v udalostech minulych tim myslim Thundernet (nejak to ted nestihali, meli vic problemu najednou, a CZF je pro ne posledni klient, protoze platime nejmin - my jim vlastne v podstate "vyplnujeme mezeru v nakoupene konektivite do te doby, nez budou mit dostatek normalnich klientu abu ji zaplatili a vydelali"). To byl duvod, proc Cerneho opravili az kdyz meli ostatni hotove, to byl taky duvod, proc Frodo psal at si najdem taky nekoho jineho, at je konkurence a at makaj....
Je tedy uplne jasne, ze tak jak to fungovalo (nemyslim veci, ale jednani a priority) doted, to bude fungovat i dal, pac nikdo z nas to nedela jako hlavni pracovni uvazek, a i pro THNet jsme nejhorsi zakaznik, tagze toho moc delat nebudou. Proto vas vsechny prosim budte nad veci, kdo pije pivo, zajdete si na pivo, kdo chce at si da jointa, ale hlavne se neosocujte nejakymi naschvaly, pac tim se stejne nikdy aktualni problem nevyresi.
Zdravim vsechny,
podle prispevku sice vim, ze asi mate sami dost problemu. Ale i presto se chci zeptat. Bydlim v Letnanech a chtel bych se pripojit k CZFREE. Nejblizsi AP je AP Cerneho. Zadal jsem svuj bod do mapy a kdyz jsem napsal (tusim ze to bylo v Patek ale fakt si to uz moc nepamatuju) T0x1covi (jez je uveden jako vlastnik AP) ze bych se chtel pripojit, jake jsou podminky pripojeni, jaky pouzit nejlepsi HW, ale dosud mi neprisla zadna odpoved verim ze to asi bude tim ze ma momentalne svy prace dost, ale i presto se chci zeptat jestli jsem udelal vse spravne a nemam si to zaridit nejak jinak. Predem dik za odpoved Kabakov
Zdar
K tvemu pripojeni. Mohli by sme udelat AP u me (bod Joska & Vlaso).
HW: pouzivame katry xi-686, antena + kabel se da vyrobit.
Podminky pripojeni: poplatek na rozvoj a vystavbu site je u nas 1000Kc. Jenze ja budu potrebovat koupit taky jednu kartu (2200Kc), takze by to chtelo abyste byli dva. Na mape okolo tebe jsou dalsi potencialni klienti, tak se treba k tobe nekdo prida.
Kdyztak me kontaktuj nejlepe na icq (je v mem profilu).
Joska.
02.10.2003 v 18:08
frodo
Úlet
fuck a duck... aneb, simo ... uz se fakt bez bodnout :)
decka vy se snad nepoucite...ale ok, nigdo se uz neptejte proc a jak a kdy bylo co posrany, ale spravte to, a nez s tim budete delat neco dalsiho, zeptejte se jeden druhyho (podle historie) kdo tam co udelal a az podle toho se rozhodnete jak to spravit......to si myslim, ze bude korektni postup...mimochodem takhle nejak funguje ISO norma :-)))