1. Všechny antény jsou na svých místech, po hardwarové stránce se už nic (doufám) měnit nebude
2. Zbývá již jen doladit nastavení
3. Veškerý provoz je routován tam, kam má (díky, hnatj:-) a funguje i brána do Internetu
4. Krátkodobý přístup je zdarma, DHCP vám přidělí IP adresu a všechna nastavení, která potřebujete pro úspěšné připojení. Pro odesílání pošty musíte nastavit SMTP server na smtp.czfree.net. Zájemci o trvalé připojení nech? se na mě obrátí (vh@wo.cz)
Ahoj, rad bych se pripojil z ulice V ondrejove 6 (pres jeremenkovu, kus nahore, point Bahno) , nevim jestli na vas vidim, kde presne tu antenu mate? dik
pro všechny zájemce je nyní možnost v lokalitě Praha 4 - Podolí - Ke Klínku se připojit na nově vzniklé AP Sascha. AP by již mělo přidělovat adresy z DHCP. Street Access povolen, rychlost 32kbps sdílená. Pro stálé připojení mě kontaktujte. Poté Vám přidělím permanentní IP.
Vstupní poplatek 1500,-.
Na střeše je všesměrová 8dB anténa, s vertikální polarizací.
Essid: Sascha.CZFree.Net, kanál 2
Ozvete se, kdo vi ci je AP s názvem Dobeska.CZFree.net...
Chytil jsem se na něj 8dB anténou a rád bych věděl, kde je a jak daleko. Svou polohu jsem zanesl do mapy. Tam jsem taky našel R2D2.dobeska a DeathStar.dobeska, ale zdají se mi dost daleko.
Dobrý den,
bydlim v ulici Nad Cihelnou mam vyhled na panelak na zelenem pruhu, na CT, na rozestavenou budovu rozhlasu a na barandov, rad bych se pridal-zitra koupim wifinu a kdyby jste me chteli nejak vyuzit staci rict, rad pomohu(omlouvam se jestli tady rikam nesmysli z wifi a CZFree nemam zadne zkusenosti) dal jeste pridam fotky(z oken na strechu sem zatim nelez neni tu zebrik.. fotky budou vecer/zitra)