Podíval jsem se do mapy. V tuto chvíli mi připadá, že máš šanci se připojit na R-mana nebo masku. Nejprve ale přidej svůj node do mapy... (v manuálku by jsi měl najít vše důležité).
Dlouho jsem se do mapy nedíval, a tak mě dost příjemně překvapila její vylepšená funkčnost, počet nových nodů a velmi instruktivní spojnice mezi APéčky (jen přesně nevím, jaký je rozdíl mezi zelenou a žlutou spojnicí).
Ahoj,
vypadá to že zatím bohužel nemáš přímou viditelnost na nějaké AP na proseku. Ale co vím tak node flick uvažuje o AP a na něj vidíš. Domluv se s ním.
Vidíš ale na Jarov jenže nevím jestli budeš mít signál protože tam máme 30 st sektorovku a okraj je u rmana.
Kdyžtak mě napiš na icq.
já sem tam ten node nedal asi dobře, protože mam možnost dát anténu z obou stran paneláku, takže to du předělat. včera sem to venku vomrknul a zdá se, že vidim na rmana, uvidim
tagze opravil jsem ty costy podle toho co jsem se dohodli, omlouvam se za to.. ale omylem jsem to tam nechal a shel spat tagze je to v puvodnim stavu...
ad simandl:
06.10.2003 v 13:42
antonin
07.10.2003 12:41
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
A jeste P.S.: Shanim dobrovolniky pro pomoc s pripojenim dvou novacku (teda spis novacky a novacka).
Antonin: Zandlovu knizku si nekoupim, uz kvuli tomu ze mam silnou pochybnost o uprimnosti jeho udajne snahy pomahat czfree.