Behem poslednich nekolika dni probehlo nekolik schuzek a nas projekt HELL s Honzou V. (node Hutska) premysli o zbudovani AP u nej, takze vsichni z jizniho zahradniho mesta (ti co vidite na ten rybnik, asi habrak) meli byste zajem? Vsichni kdo mate zajem, proberte to s Honzou V. (ICQ 179290108), dulezita je dohoda vice lidi, nebot u Honzy asi bude nutne umistit HW AP. Pokud budete chtit, muzem vsici skocit nekam do hospody a pokecat.
Dovolim si s prominutim maly dodatek k memu minulemu vstupu. Co se zrizeni onoho AP u Honzy V. tyce pokud se dohodnete (tech priblizne 7 lidicek co na nej vidi), samotne zbudovani by probehlo behem nekolika dnu (maximalne mesic, ale spis driv) (mame s tim dost zkusenosti....)
Navrhuju synchronizační sraz, dlouho se nic nedělo, tak že bychom popojeli ? Aby někdo neříkal, že to je ze dne na den: ve čtvrtek 25.9. v 19 h v Hamrsportu.
Věřím, že by přišel i Azzie a krátce poreferoval o stavu projektu Hell = mraky howto. Co vy na to? Potvrzujte sem nebo na PM (a já ve čtvrtek ráno napíšu, jak to vypadá).
Čt.: zatím tři lidi - budeme poblíž venkovního stánku nebo vevnitř, poznávací znamení = rozložená mapa Prahy.
Tak jste nas moc s ucasti nepotesili, jediny Little Pea se omluvil jinak ostatni umreli. S timhle pristupem se ani nedivim ze tam jeste nic nemate.
Opakuji tedy vyzvu: pokud se na zahradnim meste alespon 5 lidi dohodne, muze se velmi kratkem case postavit AP u Honzy V. na nejz cast zahradniho mesta vidi. Administrativu za tuto cast prebira Honza V., tak me nebombardujte dotazama. Tak se vzchopte a dejte vedet!
Ty vole, lidi, já se strašně omlouvám, já na ten sraz zapoměl... Samozřejmě jdu do toho s váma. Záběhlice-aubrechtové (já) teď nemá prachy, ale budou. A až budou, tak bude i AP. Fuckt sorry, že jsem tam včera nebyl, nebyl to účel, ale omyl... BENY
Samozřejmě rád přijdu. mužu třeba zejtra (neděle) celej den a pak přes tyden od 19:00.
A ted pár novinek: Jakub Dolejšek žije a má velkou chu? budovat, ale vůbec nemá čas. Můj node již brzy bude ve stavu testing. Momentálně probíhá rozměřování, dohadování a stavění... Hodlám rozjet Full AP, takže bych byl rád, kdybych věděl, jestli Hutská bude AP, nebo jen Koncák...
Tot vse, zatim cus