Souhlasim s otou. Nelibi se mi uzavirani threadu, kde k tomu neni nejaky rozumny duvod a ten vidim pouze v tom, kdyz se thread zvrhne ve flamewar nebo obsahuje urazlive, nicim nepodlozene, prip. sproste vyroky (plus komerce v castech fora, kde by nemela byt). Myslim, ze v tomto pripade nebylo splneno ani jedno z techto kriterii. Diskuze na podobne tema se uz delsi dobu vede v CF, nicmene kazdy na to ma trochu jiny nazor...
Navic mi v deuove prispevku chybi jeho podani probehlych udalosti. Jeho vyjadreni lze parafrazovat "nemate pravdu, mate malo informaci, koncim vam diskusi, nekdy za milion let bude schuze". Spis nez deu by si Zdenek mohl rikat caesar....
Cetli jste nekdo Orwellovu Farmu zvirat? CZfree mi ji trochu zacina pripominat... nadruhou stranu moc nechapu, nad cim si autor tech dvou diskuzi vzdycha. Pokud mu vadi, ze mu nekdo zahlcuje jeho spoje, neni nejmensi problem mu v tom zabranit. Pokud nekdo, koho pripojim, odmita routovat trafik dal nebo nejak jinak porusuje obecna nepsana pravidla CZfree, tak ho taky odpojim. Ze nekdo v okoli poskytuje drahy internet? Tak budto se s tim smirim, nebo sezenu levnejsi! Nejaky dalsi problem? Sleduju vyvoj CZFree hodne dlouho, zaregistroval jsem se, kdyz bylo asi 100-200 clenu a musim rict, ze az ne nektere namitky, jako je napr. zavirani threadu a nebo na muj vkus moc komerce se viviji sit docela dobre. Ale nemyslim si, ze moc komerce muze nejak moc skodit, budto se to komercni AP chova dobre (=routuje traffic a dovoli free pripojeni), nebo ho nekdo, komu to zacne vadit, odpoji. Jak snadne
Zděňkův návrh je rozumný návrh. Nechme další diskusi po schůzi, zda-li bylo oprávněné zamknout vlákno v kategorii Sí?.
Ovšem Zdeňku, ted udělám zásadní krok, který zvrátí tvůj předcházející, zamknout vlákno v kategorii PŘIPOJENÍ, když do pčíspěvku č. 87 se jednalo o normální vlákno, kde se lidé domlouvají na vzniku APček, není v pořádku, toto vlákno si dovoluji z vlastního přesvědčení opět odemknout.
Odemikám vlákno v kategorii Připojení/Praha.
Doufám, že můj krok pochopíš a že ostatní ho podpoří.
Děkuji předem za podporu.
UPDATE:
Už mě někdo předběhl, to je rychlost teda.
Před 4 minutami před dopsáním mého příspěvku se tak stalo, ovšem kam zmilezely příspěvky od čísla 87 dál to nevim.
Od ceho je tady forum??? To se tady jako priste problem nakousne, forum sem uzamkne, obe strany se dohodnou mimo a reseni se mozna prida na konec daneho threadu?? Rozhodne nesouhlasim s uzamcenim vlakna Mipal a SIMNET(negativni zkusenost s CZFree), nevidim nic spatnyho na tom, aby se obe strany mohli vyjadrit pred vsema na foru...vazne sem byl moc zvedavej, jak nam to Deu a Simona vysvetlej..