Existuje v Havirove nebo nekde pobliz v dosahu moznost pripojeni do CZFree.net? Rad bych se jionul nebo bych eventuelne i rozjel nejaky ten AP. Bydlim v casti Podlesi, 12-ti patrovy dum pod bludovickym kopcem.
Nekdo tady mluvil o foru na tema Havirov. Shodou okolnosti, predtim nez jsem nasel toto tema, tak jsem vytvoril threed Havirov v CZFree.net->Forum->Pripojeni->Ostrava.
Oni by se zajemci i nasli. Horsi uz to je s financema. Mimochodem, mezitim jsem si zridil ADSL, takze by so to teoreticky dalo pouzit jako konektivita na internet, ackoliv by se musel zrejme vzit pak jiny ADSL tarif. Lepsi by samozrejme bylo napojeni primo na CZFree.net a s ADSL bych pak rad vyfunel z baraku.
No co se tyce toho MRA, tak to bych se zeptal primo na cenrale MRA, pusobi tam p.Kula coby spravce a on bude mit urcite kontakty na prislusnou firmu, ktera to spojeni pro ne realizovala. Ta centrala je na Havirov - Mesto, nekde pobliz divadla Bezruc.
Jestli vse pujde jako po drate budu rozjizdet AP v dolnich bartovicich.Mam otatad vyborny vyhled na Sumbark a na vyssi budovy po celem havirove.. Bylo by mozne umistit na muj barak
nejake vetsi anteny pro vytvoreni jakehosi koridoru na Havirov....
No uz jsem udelal fotky a vypadato ze mam pekny vyhled na strechy Sumbarku a na nejvyssi budovy v Havirove...napr.ta budova s tou divnou strechou kousek od mista kde staval Lenin..... ) Ja penize mam takze stavba AP pujde jako po drate...problem ktery muze cely projekt prekazit je nejaka picovina co by stala v ceste signalu... chci vest signal totiz na 7,9km.....
No, a vidis i na me? Ja jsem na Podlesi, pod Bludovickym kopcem jsou 3 vysoke vezaky, tak ten nejvyssi z nich, co stoji uplne na rohu krizovatky(je mi jasne, ze tu krizovatku jako takovou dalekohledem asi neuvidis, ale snad aspon ten barak). Jestli jo, tak by to byl asi luxus. Podlesi se zda nezarusene, zadna Wi-Fi sit tady nebyla(mnou) detekovana.