Dnes zhruba od 3 hodin ráno nefunguje větší část prosecké CZ Free (alespoň z mého pohledu). Z jablonecké nefunguje připojení na kobylky, bratrk, orgj, r-mann,... Pripojeni na yenika, johanku a masku funguje.
Ahoj,
ja tu mam nainstaleny smssend a mam oskara takze technologie je. Jde ted o to akorat na vsechny routery nainstalit neco, co proste zahlasi "Uz pet minut neni sousedni router 10.33.0.X videt v me routovaci tabulce" a nebo "Uz pet minut nevede default routa z routeru 10.33.0.X obvyklou cestou" Na ten autostatus se kouknu, diky ropacku.
Mám dobrou zprávu. Bratrk rozběhl další router v Třeboradicích. Jmenuje se trebo a má ip 10.33.0.13. K nám je připojený přes yenika.
hezký den
P.S. 2 all: čtete prosím connected fórum Node Prosek. Má to tu výhodu že tam se dají diskutovat věci podrobněji protože se tam dají dělat témata. Aby vám chodili upozornění o nových tématech a příspěvcích tak je asi nutné alespoň jednou přispět. Už se tam děje a tak mi prosím dejte vědět jestli to tak i opravdu chodí.
Pokud se někdo do fóra Node Prosek nedostane tak mi napište a já mu tam dám přístup. Je to jen pro vyjmenované. Z internetu se tam nedá dostat a ani se to neplánuje. Dá se tam ale protunelovat pokud máte konto na routeru přístupném z venku.