tak jsem objednal zase nejaky zasilky konektorů.jardo potrebuju s tebou mluvit.konektory byly kapku drazsi - nebral jsem je od toho cloveka,ale z obchodu.kdyz jsem chtel slevu tak se na me divali jak kdybych spadl z marsu.ozvi se mi az budes mit cas...
Uvítal bych nabídky typu:
- mám provozuschopný počítač (vyčleněný na NODE pro CZFree.Net)
- potřebuji pomoct s provozuschopněním NODE
- mám místo na jeho umístění (dělám na tom)
- pořídil jsem si kabel na připojení antény(tén),
- mám anténu(y) a jaké
- "vidím" ze střechy tam a tam
Možná si to někteří pletou, ale já mám dojem, že jde o vybudování sítě a sdílení služeb.
- co tedy noví zájemci nabízí ?
- nebo čekají, až to za ně někdo jiný udělá ?
To není v silách jednotlivců.
Koho se to dotkne, a? se na mě třeba i naštve.
plne souhlasim s tilikem.nekteri lide s podobnym pristupem me pekne nastvali a stvou.jinak samozrejme tohle neni nejaky stop otevirani moznosti pro novacky, ale nepocitejte ze olomouc.czfree.net vas vysokorychlostne pripoji do netu a zadarmo.momentalni vize site je intranet.
prosim vas, ti kdo maji moznost sehnat mmds antenu odkupujeme je za 300-500kc/ks.zalezi na stavu a taky pristupu k ni(lepsi kdyz ji sundate a prodate,nez kdybych tam pro ni musel lozit).
oldo: potrebuji svoje orinoco. musime se nekdy potkat. promin ze jsem nebyl na icq, nestiham...
doufam ze se ted uz brzo pripojim na wsc. zatim zdar a silu.
to JardaK: snazil jsem se te kontaktovat pres ICQ, ale marne.
to Douby: Orinoco mam nachystany, ale musime se nekde potkat.
a jak to vypada s tou konektivitou ? Jsem pripraven nabidnou konektivitu. AP je na Tescu (primo k nemu vede optika :-)), ale musi se to prenest nekam na nejakou paterni sit, kterou buduje JardaK. nemuze byt milion smerovek nasmerovanych na Tesco. Za chvili by to bylo totalne zaruseny. Navrhoval bych u Jardy nejaky hlavni router a od nej by to slo na Tesco. router muzeme dodat. jen zalezi na domluve. Mozna by to chtelo nejaky maly srazek, na kterem by mel byt minimalne Douby, JardaK, Tiliko.
Pokud by se teda ta konektivita svedla z Tesca k JardaKovi a pak se dale rozvadela, tak by se dalo jit jeste s cenou malinko dolu, tedy 7000 za megabit (garantovany, nolimit, noshare) pripadne nizsi rychlosti a ceny si vydelite na kalkulacce. Podminkou je ale jen jedna wifi trasa na Tesco.
cauky milarbe, no o olomouc.czfree.net bych se rad staral, ale po prestehovani czfree.net do servisnich prostor na andelu nemam k dispozici ftp ucet,takze veskere informace hledejte v brzke dobe na doubrava.net popripadne na podsekcich(u tilika a jardy).zatim asi tak.chci na doubrava.net udelat informace pro novacky + obchod kde koupit to co budete potrebovat.jinak znam elity.cz vlastni je kamarad dusan zabrodsky, takze mam trochu lepsi ceny.jinak dobbry je taky wifishop.cz odkud beru vsechny nynejsi veci... zatim
ps oldo: zitra jsem v olomouci rad bych te tam potkal.jeste ti zavolam.
skladem jsou ted konektory ale kabel uz nemam - mel jsemh1000 za 30kc metr, takze sel rychle pryc.ale vsecko se samozrejme da objednat a do tri dnu to muzes met tady v nakle.bleskojistka je podle me o nicem,myslim ze kdysi jsem tady nejakou mel pro sebe, ale nehodlam ji pouzit tak ti ju muzu strelit za 800,-