Mam za ukol pripojit malou firmu o 4zamestnancich k internetu. Minimum je 128k ev. limitovana kolem 10G mes. Firma sidli v ulici Studankova (kolma na Formanskou) v P4 Katerinkach (Opatov).
Pokud nekdo vi o nejake moznosti, at me prosim kontaktuje.
ju lidi, vsimli jste si, ze na jizaku tedka vyskakujou nový provideri jakou houby po desti? Ted je tu nově eurotel a nabizi nejakej tarif wifijet, sice je omezenej stazenymi daty, ale důležitý je, že je tu teď opravdu velká možnost přístupu na net-přes modem počínaje, UPC, Thundernetem, Peterem a eurotelem konče... Každý si vybere To mam z toho radost...
no na ten ET se dá připojit všude kde chytáš ten jejich AP s essid "eurotel" - proste mas bud pausal, nebo si koupis go kartu, zadas heslo a muzes surfovat-ceny neznam ale je to takovej dobrej system-blizssi info ziskas, kdyz se na ten jejich AP pripojis(nabehne ti informacni stranka)
K tomu thundernetu-tuhle rychlost si nameril nekdy mimo spicku, ne? Jinak jsem se taky setkal s "jevem" kdy internet jede 3 kilobajtama, ale jakmile meris rychlost nekde na webu, tak ti to ukazuje mimo stupnici. Myslim ze je to tim, ze thundernet ma zaplacenou rychlou lajnu, ta ten testovací soubor rychle nasosne, vyhodí to výsledek ze mas rychlej net, ale pak se to nekde po ceste zpomali a ses rad ze to ve vysledku k tobe jede tema 3 kilobajtama...
Tak jsem na svem routeru na zkousku zprovoznil DC hub. IP adresa je 10.65.105.59, takze asi bude dostupny jen uzivateli pripojenymi na AP Thundernet jizak. Ale treba se mylim... zkuste to a kdyztak mi dejte vedet. diky
zdar ja sem na tom stejnym APcku (thundernet-jizak) a pripojim se k tvymu HUBu, vidim uzivatele Kejhic ale nemuzu u nej browsit:-) jeste vyzkousim pozdeji...