Nazdarek,
Bydlim na Sumbarku a to v 6ti patraku v 5 poschodi, a vidim na cely Havirov... Vcetne Suche a Senova a nebyl by problem i Ostrava... Mam moznost sehnat paraboly 1.7m... Zatim...
to asi myslite ten muj vysoky barak, ne? ten co se ted opravuje. ja vidim na ostravu slusne i z balkonu, ale strecha by byla bezpochyby lepsi. sice uz tam jsou anteny radiomobilu, ale snad by se to moc nehadalo, preci jen to je v ponekud jine frekvenci.
to mozna vadilo,
nevim jakou ma presne politiku Radiomobil, ale i on sam wifi provozuje (sice jen na urcitych mistech), ale kdo vi jaky ma plan do budoucna..... navic drzet strechu nemusi byt pro nej tak spatne.. bezdrat.technologie (vseobecne) kraci milovymi kroky kupredu...............
Na podzim spadlo listi a ja vidim Havirov jak na dlani... od Sumbarku dale pres centrum a mozna az k Bludovicaku. Pro AP (ID 279) uz nakupuji HW a pokud vsechno pojede mohlo by se v bartovicich do mesice slavit prichod wifi signalu....
nazdar,
bydlim v HA za Permonem ted testuji pripojeni pres SilesiaNEt, ale mam od nich spatny signal. Hledam nekoho kdo by se podelil se stavajicim priojenim k netu, a bude videt z meho mista bydliste.
Vidim panelak u autobusaku s parabolou od UPC a dale vidim dva vezaky pred permonem (mimochodem me pekne zastinuji).
Dik za info.