Ahoj,vzhledem k situaci,že většina z nás se nemůže tuto středu 1.10.2003 dostavit na pravidelny sraz czfree kobylisy,tak tento sraz presouvam na dalsi stredu,t.j.8.10.2003. jako vzdy v baru Desperado(Las Vegas),kde bude reserve.
.:djdodo:.
Ahoj vsem,hledam nekoho kdo treba vaha s pripojenim v Dablicich.Hledam misto ve vyssim patre,nebo strese panelaku.Pomuzu,poradim atd...
Podminkou je vyhled na nejake stavajici AP...
Ahoj,
chtěl bych se připojit do czfrýčka, ale nevím jak na to, pomůže mi prosím někdo?
Bylím ve štíbrově ulici a ze svého okna mám výhled na ap Tomcat. Přidal jsem do mapy svoje umístění. Půjčil jsim se wi-fi kartu a mám i celkem solidní spojení. Co dál?
Dík
Filip
BTW:Ten odkaz nefunguje,protoze to je spojeny " ,je" Jinak si myslim,ze Dodovo Imperium nepotrebuje reklamu(uz se tesim,az budou v kanalech hotspoty a houmlesaci si budou moc uzivat plne vyhod internetu.....) Jinak moje nabidka porat plati(viz. o dva nahoru)!!!
to neni reklama,ale pokud by se jen pripojil,tak by Filipovi sla jen sdilena konektivita nevalne rychlosti,tak proto jsem to psal.
Jinak musim konstatovat,ze vetsina "paternich"spoju czfree kobylisy jede v pohode a to diky full parabolam 16.5db,ktere btw.nabizim pro czf kobylisy&prosek bez marze za cca. 1700Kc.Jeste se tesim na cca.konec rijna,kdy bude konektivita tazena do kobylis v 26GHz systemu,tedy zadne ruseni,vetsi rychlost a hlavne mensi pingy(cca.8-10ms z node djdodo)