PBCC je druh modulace signalu pro WiFi. Myslim, ze ho pouzivaj hlavne Breeznety a mela by byt odolnejsi proti ruseni. Ale nejsem si jistej, jestli to vsechny karty umej (ale asi jo). Nicmene s tim zatim zadne zkusenosti nemam.
:-)) A tohle je zas co? Ono zminovane spojeni s Hellem, nebo co znamena "jizni mesto"? Nechcete nekdo konecne ujasnit, kdo se bude s kym konkretne (kterym nodem) spojovat, nez se z toho tady vsichni zcvoknem?
nic si z toho nedlej. Ja sleduju forum kazdej den uz asi 2 mesice a mam v tom taky obcas zmatek.
Nesmis se divit, kdyz ti jednou rano treba pred barakem vyroste sloup s antenama, druhy den mas na strese Ronju a treti den rano jak vylezes z postele zakopnes o malej jadernej reaktor.
Test signalu probehl z meho pohledu na hell neuspesne.. nema to ani cenu.. sotva signal 3 % a neslo se tam ani prihlasit.. takze vas asi sklamu ale.. na arnara je signal procent 65 !!!! tak sem stastny..
2medlis. nechces to moje sito .. od petteho ???
P.S ..: nema nekdo 10 gigovej a vice harddisk na prodani tak do 600 ?
Ahoj,
stavim antenu a mam v tom ted zmatek. Zaj je prosim vas vertikalni polarizace na Quad antene?
Jo mimo jine uz mi prisla Wifi karta. Nechcete mi nekdo hodit muj bodik do "under construction" at mam radost.
Chtel bych se pripojit na Arnarfjall. Jsem od nej 78m a tak by to mohlo byt o.k. Dal jeste muzu na ZPNet, kterej je cca 1700m, ale meril jsem ho v pohode. Nic jineho z CZFree jsem u sebe nenameril.