Vzhledem k tomu ze na vikendy jezdi dost lidi pryc a jinak mame vsici skolu ci praci dovolil bych si navrhnout CTVRTEK 23.10.03. Myslim ze na sraz ktery by zacinal okolo 1900 by mohla prijit vetsina zainteresovanych.
Vyzva: Vzhledem k tomu ze tento sraz inicioval dwo, napiste mu zde prijdete a necht on rozhodne zde se sraz konat bude. (dejme tomu do nedele 19.10).
Tak by asi bylo dobre napsat co se na srazu dohodlo:
Vysledek srazu byl vpodstate jediny: Pokud Záběhlice - Aubrechtove budou mit viditelnost na HELL-LSD tak se zprovozni spoj a vse ostatni se jeste bude muset projednat. Pokud spoj ralizovatelny nebude musi se promyslet jine, mene vyhodne, varianty. Jinak vznikla predbezna dohoda o prideleni IP rozsahu ZM v ramci jspoj.
Tak to vypdada tak,
(jestli predstavensto da souhlas se vstupem na strechu)
ze u me vyroste behem kratke doby APcko..
Mame tu jistou zakladnu lidi a jdem do toho. Right here, right now.
Do budoucna uvitam jakoukoliv podporu spratelenych APckaru a siti na budovani AP, za kterou predem dekuju.
Nyni resim (viz. vyse) vstup na strechu a soubezne vyber HW na stavbu, aby v momente, kdy se pohnou ledy, sme mohli nakoupit a osadit router.
Jinak bych chtel vyzvat k diskuzi zainteresovane, pro komentare k nicku site, ktery sme zvolili "GardenCity" - muze to byt jednotny nazef pro ZM.
(me se libil jeste GardenHill, ale zase se vopicit po strahovskych kolejich SiliconHill.. no nevim)
To se mi moc líbí... Samozřejmě přeju co nejmíň problemos... Jinaks tim nickem bych to viděl třeba na gardenet. Ještě napiš co tam dáváš za hardware, at to nějak zkloubíme.
Zdraví všechny BENY
27.10.2003 v 12:18
dwo
Newbie
Re: Re: AP u dwo - info pro ostatni, zvlaste APckare
s tim hw -
router budem davat dohromady je zatim naka K6 na 400, hodily by se asi naky ide disky do toho a pripadne pamet Dimm
s tema sitovkama to bude asi problem, protoze sem nekde cet ze se to snad uz prestalo vyrabet tak se doprodavaj naky posledni, tak kdyz se bude dat neco najit jiny, tak to bude asi nejlepsi reseni
27.10.2003 v 12:45
Dzus
Member
Re: Re: Re: AP u dwo - info pro ostatni, zvlaste APckare
Zdravím, nedávno jsem se rozhodl probádat možnosti WIFI. Jsem nad Intersparem v Hostíku. Ulice pod Průsekem a mám velmi slušný výhled. Rád bych se připojil k CzFree ale absolutně(nebo jen velmi mlhavě) nevím co potřebuju. Sice znám 3pa ale ten je trochu pod kopcem.
Mé umístění je panelák nejvyšší patro, mám možnost instalace různých předmětů na střechu(legálně). Vidím na zahadák.
Prosím napište co bych měl udlěat pro připojení a v jakém stavu je váš Gardennet(hill...).