Cus vsichni, co jsme se sesli, i ti, kteri jeste vahaji...
Sraz snad trochu pomohl ujasnit dalsi postupy, na nasich strankach je videt ve vzkazniku pokrok, tak navrhuji davat prispevky spise tam (do mozneho poctu). Sanchez to kdyz tak urcite rad zazalohuje, at mame udaje pohromade, poslu mu na to databazi v mysql, co jsem delal na zacatku. Jinak ucastnikum srazu dik za ucast, netusil jsem, ze se sraz vydari, znami si ze me delali srandu, ze tam budeme 2 (ja a notebook). Snad jste byli take poteseni (sorry, ze jsem tak vyrecny a rychle piju - spechal jsem ).
Zdravim.
Mohl by nekdo schrnout k cemu jste dosli a srazu?
Ja jsem se sice dozvedel ze bude nejalky sraz ale bylo to 29.11. neco malo pred pulnoci a ty ubehle hodiny jeste vratit neumim .
Stacilo by info kolik lidi by do toho slo a hlavne jestli je alespon nekolik lidi v pomerne male casti mesta aby slo zprovoznit alespon prvni AP. Pokud je o setkani neco na strankach tak se omlouvam protoze me momentalne nejdou otevrit..... snad pozdeji.
Ahoj
Jsem z Ostravy ale v Opave byh se taky rad pripojil.
Chtel bych prijit na sraz (snad mi to casove vyjde)
Ale moc to u vas neznam nasla by se negde napoveda jak najit Kouli
Je to celkem jednoduche.... je to vlastne to same jako kdyz v Praze reknes "sejdeme se u kone". Na Hornim namesti (to je to hlavni na kterem je Hlaska = ta vez ve ktere sidli zastupitelstvo a naproti je divodlo) je presne mezi tou hlaskou a divadlem vodotrisk na kterem je uprostred jakesi vytvarne znazorneni (ani nevim kdo to delal... ja negramota ) Zeme coz je vlastne takova koule a proto se sejdeme u koule, to proste nejde prehlidnout.
Teda sejdeme....... ja nejspis ne protoze mam uz dost dlouho naplanovane na tenhle termin neco jineho (zasveceni vedi ) takze to nejspis nestihnu.
jednoduse: Ptej se po Hornim namesti a az tam dojdes tak to poznas kde mas presne stat
Zdravim vsechny zajemce. Urcite jste si vsimli, ze se tady dlouho nic nedeje. Nemejte obavy, tady se sice nic nedeje, ale ve skutecnosti se jedna, ceka na souhlas druzstva, najemniku apod. Komponenty pro prvni cast site jsou zakoupeny, ma je Wiki. Hlasi se dalsi lide, kterym je sdeleno par zakladnich informaci (vetsinou vsechny zajima kolik to bude stat a kdy to uz konecne bude), informace o domovske strance, strankach czfree, apod. Takze neklesejme na mysli, jestli se zda, ze je cas nudy, dejme sraz.
Hej, zije tady jeste nekdo? Co takhle dat sraz v sobotu u koule v 15:00? ozyvaji se dalsi zajemci. Ze by se vzala mapa, zakreslily se dalsi nody, trochu by se pokecalo o stavajicim utuchajicim nadseni? Co vy na to? (uz jsem dlouho nebyl na pivu):-D
Zdravi vsechny (jeste nevim jestli priznivce, ci nepriznivce).
Co se s Vami se vsemi stalo? Hazite na to bobana? Dejte aspon vedet, jestli jste nasli neco noveho, lepsiho, nebo co se stalo, ci deje.