zdarvim...mam jednu banalnu otazku...asi tu uz padla ale kym by som precital tych 1000 prispevkov tak by som asi zdrevenel
Taaaze: potreboval by som postavit ronju na 1Km,co by malo byt realne,ale ake velke je rusenie ked snezi...?Neviem si predstavit ze to dokaze fungovat,pri niakom hustom snehu,a potrebujem to ako backbone,ma stym niekto skusenosti...?
delam ronju podle ts od highlandera. Kdyz proti sobe namirim Tx a Rx od jedne ronje tak pri pripojeni asi 8Mhz signalu na vstup ifacu ledky pekne blikaji. je signal, sviti, neni, nesviti. kdyz zmetim oscilem co je na vystupu tak tam je neco podobne sinusu. ma to tech 8MHz. jenze, kdyz "oprickou cestu" mezi Tx a Rx prerusim tak se amplituda toho sinusu ptochu zmensi a aji se trochu zdeformuje. je to pak spis naka "sopka" ))....no a zajimalo by me jestli to nevadi. protoze ono to asi znamena ze to co mi ze sitovky vyleze to mi do ni i vleze. ..nebo se to chova jinak kdyz sou proti sobe 2 ronje???....
a este bych chtel vedet jestli maji ty ledky na iterfacu blikat kdyz poslu ping. .... nobo spis jestli to bliknuti de videt..... ja ho nevidel :/ ) ......