pokud na me vidite, tak se klidne pripojte.
Jinak vam k tomu asi nic nereknu :-)
Ja zatim sdilet adsl nechci. (podilet se)
Konektivita neni nic zářnýho, ale da se.
Pokud nevidite, tak samo muzete udelat AP u nekoho kdo na me vidi.
Zdravím, měl bych zájem se připojit, ale moc to tady zatím nechápu, jak to chodí atd.
Mám byt v cca 3.patře v ulici Podvinný Mlýn, asi 100m na západ od poměrně známého baráku PVT, výhled z bytu jde směrem k Sokolovské, obecně ale moc výhled není.
Snad by se dalo dát něco i na střechu, nevím. Ze střechy by byl i výhled na opačnou stranu na kopec Rokytka a za ním roh Proseku.
Jste schopen mi někdo poradit s bezdrátovou přípojkou, kam se připojit? Se zbytkem konfigurace IP si již poradím. Zajímá mě též dosažitelná rychlost a zhruba cena.
Cus, bydlim nad krocinkou, sem na mape .... potreboval bych pripojeni a asi nikoho jinyho nevidim, ale ty nepripojujes koncove stanice, skoda, mohl bys mi alespon pomoci .... pls
Dobrý den,
bydlím na rohu Kovářské a Drahobejlovy v prvním poschodí. Výhled do Kovářské. Mám výhled i do Drahobejlovy, ale to bych musel mít dlouhý kabel k anténě (12-15m).
Můžete mně prosím poradit, zda mám nějakou šanci na připojení? Podle mapy se mně to moc nezdá.
Mam pristup na strechu baraku. mam tam satelit s motorem a kabel domu, takze neni problem tam dat antenu.
jsem v Nemocnicni 14, (barak co je posta)
mam pripojeni na internet ET GPRS + SkyDSL max. 16MB/s, coz ale s GPRS neni dosazitelne diky 1timeslotu upstreamu.
Viditelnost je de-facto po celem udoli vysocan a na svah kopce co je Prosek, az se bude dat vylezt na sikmou stechu - resp. az pocasi dovoli udelam i nejaky fotky.
Problem je v tom, ze nevim co je potreba za HW k propojeni a potreboval bych si promluvit s nekym kdo tady bydli a ma tady aktivni node nebo se ve WiFi alespon vyzna. Poterbuji vedet jaky kabely, utlumy, spojky, anteny koupit apod.
Teď sem to měřil na mapě a zjistil sem, že bydlim 300m od tebe. Okna mam směrem na Vysočany, ale možná to bude za horizontem. Moc toho o týhle technologii nevim. Šlo by se na tebe připojit, nebo mam zkusit někoho na Proseku?